Γιουνές… reloaded

Ο Τυνήσιος επιθετικός είχε να σκοράρει 56 μέρες-Τελευταία φορά είχε σκοράρει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και κόντρα στον Σάββα Παντελίδη τον νυν προπονητή του που χαμογελά βλέποντας τον 32χρονο να επιστρέφει στα γκολ

“Ημουν εκνευρισμένος με τον εαυτό μου γιατί δεν είχα καταφέρει να σκοράρω στα προηγούμενα ματς”, είπε ο Χαμζά Γιουνές μετά το τέλος του παιχνιδιού του Αρη με τον ΟΦΗ στην κάμερα των καναλιών Novasports.
Επέστρεψε στα γκολ μετά από 56 μέρες και, τι σύμπτωση… Το τελευταίο του γκολ ήταν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στις 30 Σεπτεμβρίου. Κόντρα δηλαδή στον Σάββα Παντελίδη, τον νυν προπονητή του στον Αρη.

Από τότε είχε να σκοράρει και να πανηγυρίσει (παραπάνω φωτογραφία) με τους συμπαίκτες του για ένα δικό του γκολ 

Χωρίς γκολ για 5 ματς 

Για έναν επιθετικό που “τρέφεται” -και- από τα γκολ, το να σκοράρεις είναι σημαντικό. Ο Γιουνές είχε μείνει χωρίς γκολ για πέντε ματς. Επέστρεψε τώρα με δύο και μαζί με τον Ματέο Γκαρσία είναι οι σκόρερς του Αρη που έχουν από 5 γκολ στο Πρωτάθλημα.

Για τον Γιουνές τα γκολ σημαίνουν και βελτίωση της ψυχολογίας από τη στιγμή που στα τελευταία 4 ματς ήταν βασικός μόνο στο ένα. Αυτός που μέχρι -και- το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ήταν σε όλα βασικός και χωρίς να γίνει αλλαγή. Η πρώτη φορά που έγινε αλλαγή σε παιχνίδι Πρωταθλήματος ήταν με τον ΠΑΟΚ.

Το χαμένο πέναλτι

Στο 65’ του αγώνα του Αρη με τον ΠΑΟΚ, εκτελεί το πέναλτι και αποκρούει ο Πασχαλάκης. Στο 71’ γίνεται αλλαγή και τη θέση του την παίρνει ο Ναζλίδης. Ο Μάβραϊ (φωτό) πηγαίνει για να του τονώσει την ψυχολογία.

Από εκεί και μετά, στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια (με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ) είναι βασικός μόνο 1 φορά, με τον Ολυμπιακό. 
Με τον ΟΦΗ, ο Παντελίδης επιλέγει να τον βάλει στο παιχνίδι στο 57’ στη θέση του Μαρτίνες. Κι ο Γιουνές επιστρέφει στα γκολ, δίνοντας τη νίκη στον Αρη, δίνοντας τη νίκη και στον Παντελίδη στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας. 

Η τέταρτη doppietta

Για τον Τυνήσιο ήταν η τέταρτη φορά που έβαλε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι, στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Οι προηγούμενες τρεις ήταν τη σεζόν 2016-2017, όταν έπαιζε με την Ξάνθη. 
Ο Γιουνές είναι ο ένας από τους τρεις παίκτες του Αρη που έχουν παίξει σε όλα τα ματς. Οι άλλοι δύο είναι ο Κουέστα και ο Ματέο Γκαρσία. Εχει 5 γκολ και είναι ο τρίτος σε τελικές προσπάθειες, μετά τον Γκαρσία και τον Γκάμα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.