Θα σκοράρουν στο ντέρμπι και ο Εμπαπέ και ο Σαλάχ;

To Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για να πετύχουν γκολ και ο Εμπαπέ και ο Σαλάχ στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λίβερπουλ

Το μεγάλο παιχνίδι του ChampionsLeague θα γίνει απόψε (22:00) στο Παρίσι, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λίβερπουλ. Δίνουν μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση, σ’ έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους του ChampionsLeague.

Στην κορυφή του τρίτου ομίλου βρίσκονται η Νάπολι και η Λίβερπουλ με 6 βαθμούς. Ακολουθούν η Παρί Σεν Ζερμέν με 5 και ο Ερυθρός Αστέρας με 4. 
Το σημερινό ντέρμπι, στο ParcdesPrinces, είναι καθοριστικής σημασίας για την πρόκριση, ειδικά για την Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αν δεν καταφέρει να κερδίσει θα κινδυνεύει να μείνει εκτός ChampionsLeague.

Η Λίβερπουλ και με την ισοπαλία θα παραμείνει στην πρώτη δυάδα, ενώ αν ηττηθεί θα χρειάζεται τη νίκη στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Νάπολι, πιθανότατα με πάνω από 1 γκολ διαφορά.

Έχουν πετύχει από δύο γκολ στο ChampionsLeague

 

Δύο από τους πρωταγωνιστές στο σημερινό ντέρμπι αναμένεται να είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Έχουν πετύχει από δύο γκολ στο ChampionsLeague. Ο Εμπαπέ σκόραρε και στην πρώτη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λίβερπουλ. Πέτυχε το δεύτερο γκολ της Παρί, στο Anfield, ισοφαρίζοντας προσωρινά 2-2 το σκορ. Η Λίβερπουλ πήρε τελικά τη νίκη με 3-2. Πέτυχε άλλο ένα γκολ στο 6-1 επί του Ερυθρού Αστέρα. Ο Σαλάχ σκόραρε δύο φορές στη νίκη της Λίβερπουλ με 4-0 κατά του Ερυθρού Αστέρα.

Θα καταφέρουν να βρουν δίχτυα και στο σημερινό μεγάλο παιχνίδι;

 

Το Pamestoixima.grπροσφέρει ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, για να σκοράρουν και ο Εμπαπέ και ο Σαλάχ στο ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

 

Το Pamestoixima.grπροσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για το παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ και τα υπόλοιπα ματς του ChampionsLeagueκαι του EuropaLeague. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

 

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.