Ματίλντα, Εργοστάσιο Σοκολάτας κι άλλα βιβλία του Roald Dahl έρχονται στο Netflix

Νέο πρωτότυπο υλικό για το Netflix.Το Netflix θα δημιουργήσει μια σειρά από μίνι show κινουμένων...

Νέο πρωτότυπο υλικό για το Netflix.

Το Netflix θα δημιουργήσει μια σειρά από μίνι show κινουμένων σχεδίων βασισμένα στις αγαπημένες ιστορίες του Roald Dahl, όπως τα “Charlie and the Chocolate Factory”, ‘Matilda” και το “The BFG”.

Η ανακοίνωση έγινε από το Netflix και την Roald Dahl Story Company και έγραφε ότι αυτή η νέα σειρά “θα παραμείνει πιστή στην ψυχή και στον τόνο του Dahl ενώ θα χτίζει επίσης ένα ευφάνταστο κόσμο, που ξεφεύγει από τις σελίδες των βιβλίων”.

Το Netflix δουλεύει στενά με την Roald Dahl Story Company και την οικογένεια Dahl ώστε να μεταφέρουν στις οθόνες μας ιστορίες όπως τα “Charlie and the Chocolate Factory”, “Matilda”, “The BFG’, “The Twits’, “Charlie and the Great Glass Elevator”, “George’s Marvellous Medicine”, “Boy – Tales of Childhood”, “Going Solo”, “The Enormous Crocodile”, “The Giraffe and the Pelly and Me”, ‘Henry Sugar”, “Billy and the Minpins”, “The Magic Finger’, “Esio Trot”, “Dirty Beasts” και “Rhyme Stew” σε μια νέα γενιά.

“Η αποστολή μας, που είναι επίτηδες υψηλού επιπέδου, είναι να καταφέρουμε να κάνουμε όσο περισσότερα παιδιά παγκοσμίως να ζήσουν τη μοναδική μαγεία και το θετικό μήνυμα των ιστοριών του Roald Dahl”, είπε η χήρα του Roald Dahl, Felicity Dahl. “Η συνεργασία αυτή με το Netflix σηματοδοτεί μια σημαντική κίνηση ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό και είναι ένα ενθουσιώδες νέο κεφάλαιο για την Roald Dahl Story Company. Ο Roadhl, το ξέρω, θα ήταν ενθουσιασμένος”.

Αρκετά από τα έργα του Dahl έχουν ήδη μεταφερθεί στον κινηματογράφο παλιότερα, όπως τα πολύ γνωστά “Willy Wonka & the Chocolate Factory” το 1971, “Charlie and the Chocolate Factory” το 2005, το “Τhe BFG” το 1989 και το 2016 και το “Matilda” το 1996.

Από την συμφωνία φαίνεται να λείπουν τα “James and the Giant Peach” και το “Fantastic Mr. Fox”.

Ο Roald Dahl γεννήθηκε το 1916 και απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών το 1990. Τα βιβλία του έχουν πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.