Η Bethesda αποφάσισε να ασχοληθεί με τα bugs του Fallout 76

Άργησαν λίγο.Έπειτα από μεγάλη απογοήτευση των παικτών, οι οποίοι αισθάνθηκαν ότι η φωνή τους δεν...

Άργησαν λίγο.

Έπειτα από μεγάλη απογοήτευση των παικτών, οι οποίοι αισθάνθηκαν ότι η φωνή τους δεν ακούγεται, η Bethesda αποφάσισε να δώσει απαντήσεις μέσω Reddit.

Η εταιρεία μάλιστα παραδέχτηκε ότι παραήταν σιωπηλή με την κοινότητα του Fallout λέγοντας μάλιστα ότι από τώρα και στο εξής αυτό σκοπεύουν να το διορθώσουν.

“Ξέρουμε ότι είστε απογοητευμένοι και θυμωμένοι με την τωρινή κατάσταση των πραγμάτων. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας.”

Είπαν επίσης ότι, “Δεν θέλαμε να πιστεύετε ότι αυτή η σιωπή σήμαινε ότι δεν κάναμε τίποτα προκειμένου να διορθώσουμε το παιχνίδι. Λυπούμαστε πραγματικά και καταλαβαίνουμε ότι αυτή δεν είναι η σωστή τακτική. Από εδώ και στο εξής σας υποσχόμαστε μάλιστα να κτίσουμε μια καλύτερη γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και τους developers μας”.

Το συγκεκριμένο post μάλιστα αναφέρει μια σειρά από updates και fixes τα οποία θα έρθουν στις 4 Δεκεμβρίου.

Στις αλλαγές αυτές συμπεριλαμβάνεται αύξηση του Stash Limit από 400 σε 600, λουτάρισμα αφού κερδίσετε ένα boss και Cryolator Effects (οι παίκτες θα παγώνουν όταν χτυπηθούν με το Cryolator με ταυτόχρονη μείωση των ικανοτήτων τους η οποία θα κυμαίνεται από τριάντα λεπτά έως δύο ώρες), μεταξύ άλλων.

Εκτός από αυτά βέβαια, στις 11 Δεκεμβρίου θα έχουμε ένα update το οποίο θα προσθέτει μερικά καινούργια χαρακτηριστικά. Εκτός μάλιστα από το νέο C.A.M.P. feature θα έχουμε και το λεγόμενο Bulldozer, το οποίο θα επιτρέπει την απομάκρυνση μικρών δένδρων, βράχων και άλλως αντικειμένων προκειμένου να έχουμε ένα καλύτερο πεδίο.

Η Bethesda δήλωσε επίσης ότι θα ανεβάζουν πληροφορίες για κάθε καινούριο patch στο subreddit τους τονίζοντας μάλιστα ότι θα έχουμε updates κάθε βδομάδα.

Τις πληροφορίες αυτές εσείς θα τις βρίσκετε βέβεια μόνο στο IGN, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι.


Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.