Γκατούζο: «Να μην αποδειχτούν ανόητοι οι παίκτες!»

Ο Τζενάρο Γκατούζο προειδοποίησε τους παίκτες του «να μην αποδειχτούν ανόητοι», στο επερχόμενο ματς με την Ντουντελάνζ την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Τζενάρο Γκατούζο προειδοποίησε τους  παίκτες του «να μην αποδειχτούν ανόητοι», στο επερχόμενο ματς με την Ντουντελάνζ την Πέμπτη για το Γιουρόπα Λιγκ. 
Η Μίλαν είχε νικήσει δύσκολα εκτός έδρας με 1-0 και ο πρπονητής της Μίλαν γνωρίζει ότι η ομάδα του με νίκη θα κάνει ένα τεράστιο βήμα πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης. 
«Ξέρουν πώς να παίξουν σαν ομάδα και μας έκαναν να υποφέρουμε στο Λουξεμβούργο», δήλωσε ο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου.

«Γι ‘αυτό πρέπει να έχουμε κατά νου την προσπάθεια που κάναμε να κερδίσουμε στο πρώτο μας παιχνίδι μαζί τους. Είναι απλό. Πρέπει να κοιτάξουν οι παίκτες την ομάδα και να θυμούνται ότι αν δεν κερδίσουμε, θα είναι πολύ σκληρό για όλους μας. Δεν θέλω να κάνουμε ανόητους τους εαυτούς μας.

ΓΙΑ ΙΓΚΟΥΑΪΝ
«Ο Γκονζάλο έχει ένα έμφυτο δώρο. Ξέρει ότι είναι ένα μεγάλο όνομα, αλλά ζει τα αποδυτήρια όπως και οι άλλοι. Απολαμβάνει τον εαυτό του και εκφράζει τον ενθουσιασμό του, αλλά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, γίνεται νευρικός, οπότε πρέπει να βελτιώσει αυτή την πτυχή του εαυτού του, επειδή οι συμπαίκτες του είναι νεότεροι από αυτόν και θα μπορούσαν να καταλήξουν να πάρουν αυτά τα vibes.

Το παιχνίδι θα σηματοδοτήσει την συμπλήρωση ενός χρόνου από τότε που ο Ιταλός τεχνικός, ανέλαβε τους «ροσονέρι».

«Έχουμε βιώσει πολλές δυσκολίες και αν είμαι ακόμα εδώ μετά από ένα χρόνο, το χρωστάω σε αυτούς τους τύπους», συνέχισε. «Έχουν δημιουργήσει μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Μιλώ για τα πάντα με τους παίκτες, από ποδόσφαιρο, προσωπικές καταστάσεις, οικογενειακά προβλήματα. Αυτή η ομάδα έχει δυνατά σημεία και αδυναμίες, αλλά το μυστικό της είναι η συναίσθηση που έχουν για τον σύλλογο που βρίσκονται και τον αέρα που αναπνέουν».

Γκατούζο – Σαλβίνι, έλυσαν τις διαφορές τους

Ο Γκατούζο αποκάλυψε ότι έχει «καθαρίσει» την υπόθεση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι, αφού οι δυο τους συγκρούστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

«Ξεκαθάρισα τα πράγματα με μερικά μηνύματα, όλα είναι καλά», κατέληξε. «Έχει τα προβλήματά του και έχω δικά μου …»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.