«Έτοιμοι να “πεθάνουν” στο γήπεδο οι παίκτες»

Ευδιάθετος, συγκρατημένος και σίγουρος για την αποφασιστικότητα της ομάδας του στον αυριανό αγώνα παρουσιάστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Ευδιάθετος, συγκρατημένος και σίγουρος για την αποφασιστικότητα της ομάδας του στον αυριανό αγώνα παρουσιάστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεκινώντας από το πόσο διαφορετικό ματς σε σχέση με το ματς της Τούμπας περιμένει και τί πρέπει ν’ αλλάξει ο ΠΑΟΚ …
«Δεν ξέρω τι ν’ απαντήσω, ειλικρινά. Τί απάντηση θα θέλατε; Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, κάθε ένας έχει τη δική του ιστορία. Η Τσέλσι είναι μια τεράστια ομάδα, μετέχει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, με αυτοπεποίθηση. Θεωρώ ότι είμαστε σ’ ένα καλό σημείο που προέρχεται από ότι καάνμε ως τώρα στη σεζόν, είναι δύσκολο να κερδίσουμε αύριο αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιάσουμε ένα τέλειο παιχνίδι»
– Με δεδομένη την προτεραιότητα στο πρωτάθλημα, υπάρχει κάτι που σας ανησυχεί γι’ αύριο;
«Δεν είναι σωστό να πούμε πως δε θέλουμε ή δεν έχουμε την επιθυμία να παλέψουμε για το Europa League. Απλά έχουμε μια διαφορετική προσέγγιση σ’ ότι αφορά τους αγώνες του πρωταθήματος σε σχέση με όσα έγιναν πέρσι, τον τρόπο που χάσαμε το πρωτάθλημα και τους μείον δυο βαθμούς που ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα έπρεπε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Επίσης κατά τη διάρκεια των ματς με τη Βίντι είχαμε πολύ σημαντικά ματς για το πρωτάθλημα, οπότε θέλοντας και μη η συγκέντρωσή μας – θέλοντας και μη – πήγαινε όχι 100 αλλά 101% σ’ αυτά τα παιχνίδια. Αλλά να είστε σίγουροι πως μέσα μας υπάρχει τεράστια θέληση και διάθεση να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση όσο δύσκολο κι αν είναι. Και λέω δύσκολο επειδή δεν είναι πλέον στα χέρια μας».
– Οι Βαρέλα, Μαουρίσιο είναι έτοιμοι;
«Εχουμε επιλέξει την ομάδα, ξέρουμε ποιοί θα παίξουν αύριο. Όλοι όσοι είναι εδώ στο Λονδίνο είναι διαθέσιμοι για τον αυριανό αγώνα».
– Η ήττα της Τσέλσι κάνει πιο δύσκολη την προσπάθειά σας;
«Με νίκη ή ήττα κόντρα στην Τότεναμ η δυσκολία του ματς θα είναι η ίδια επειδή η Τσέλσι είναι η Τσέλσι. Και δεν πιστεύω ότι υπάρχει οποιοσδήποτε παίκτης που δε θα δώσει τα πάντα για τη νίκη. Αλλά όπως είπα θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να τρέξουμε πολύ καθώς η Τσέλσι έχοντας τον έλεγχο θα μας υποχρεώσει και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε και να τα πάμε λίγο καλύτερα στην αυτοπεποίθηση σε σχέση με το πρώτο ματς»
– Τ’ ότι πριν το ματς θα είναι γνωστό το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου πριν την έναρξη είναι πρόβλημα για σας;
«Σε μια ποδοσφαιρική ομάδα που έχει ένα οργανωμένο πλάνο δεν αλλάζεις εύκολα στρατηγική μέσα σε ένα λεπτό. Έχει δουλευτεί μέσα στις προπονήσεις, δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά να είστε σίγουροι πως αν ρωτήσετε κάθε ποδοσφαιριστή αν θέλει ν’ αγωνιστεί θα σας πει πως θέλει κι είναι διατεθειμένος να … ‘πεθάνει’ μέσα στο γήπεδο».
– Αν μπορούσατε θ’ αλλάζατε κάτι στην Ευρώπη;
«Την κλήρωση για τη σειρά των αγώνων που παίξαμε ως τώρα».
– Γνωρίζετε πως ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος εδώ στο Λονδίνο κι αν ναι σας δημιουργεί έξτρα πίεση σε σας και την ομάδα;
«Όχι, δε δημιουργεί. Το γνωρίζω γιατί ο Παντελής (σ.σ. Κωνσταντινίδης) καθημερινά μου κάνει το κεφάλι τόσο πως δεν πρέπει να χάσουμε γιατί δε χάσαμε και στο παρελθόν».
– Σε σχέση με το πρώτο ματς χρειάζεται αύριο ο ΠΑΟΚ περισσότερο θράσος;
«Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που ξέρουμε. Κάποιες φορές μπορείς κάποιες άλλες όχι … Υπάρχει ο αντίπαλος, υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές στη ζωή της ομάδας αλλά το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις πως θα πάμε εκεί, θα μπούμε μέσα και θα τα δώσουμε όλα ώστε στο τέλος να μην έχουμε παράπονο από τους εαυτούς μας πως δεν προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε σ’ αυτήν τη διοργάνωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.