Πρόστιμο και…πωλητήριο για Βράνιες

Η Άντερλεχτ δεν πρόκειται να συγχωρέσει τον Όγκνιεν Βράνιες για το ποστάρισμά του κατά την διάρκεια του ΑΕΚ - Άγιαξ.

Η Άντερλεχτ δεν πρόκειται να συγχωρέσει τον Όγκνιεν Βράνιες για το ποστάρισμά του κατά την διάρκεια του ΑΕΚ – Άγιαξ.

Ο Βόσνιος μπακ, δημοσίευσε video από τα επεισόδια του ΟΑΚΑ με λεζάντα «Καλωσήλθατε στην κόλαση», κάτι που εκνεύρισε τόσο την διοίκηση της ομάδας των Βρυξελλών, όσο και τους οπαδούς της, που έχουν καλή σχέση με αυτούς του «Αίαντα».

Το τελευταίο κρούσμα σε συνδυασμό με την απείθαρχη αγωνιστική συμπεριφορά του από το καλοκαίρι που αποκτήθηκε, αναμένεται να βάλουν τέλος στην καριέρα του στην ομάδα, με την Άντερλεχτ σύμφωνα με την Nieuwsblad να του επιβάλλει βαρύ χρηματικό πρόστιμο και να τον βγάζει στο σφυρί εν’ όψει Ιανουαρίου. Επίσης, οι Βέλγοι έχουν παράπονο και για παλαιότερα ποσταρίσματά του στα social media, αλλά και με το γεγονός ότι «σνομπάρει» το επίσημο κανάλι της ομάδας.

«Ο Βράνιες δεν συμπεριφέρεται ως παίκτης της Άντερλεχτ. Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου πρέπει να φέρεται ως πρωταθλητής. Διαχωρίζουμε την θέση μας από αυτή την ανάρτηση και θα έχουμε διεξοδική συζήτηση μαζί του. Στο μέλλον, όταν αποκτούμε έναν παίκτη θα μιλάμε δύο μέρες μαζί του και θα τους εξηγούμε τι σημαίνει να είσαι στην Άνερλεχτ. Στην Γιουβέντους κάνουν πάντα κάτι τέτοιο και οι νεοαποκτηθέντες εντυπωσιάζονται», τόνισε στο συγκεκριμένο ΜΜΕ ο αθλητικός διευθυντής Μίχαελ Φερσχιούρεν, ενώ ο προπονητής Χέιν Φανχάζεμπραουκ πρόσθεσε:

«Είναι απαράδεκτο να θεωρεί ότι ο χουλιγκανισμός είναι καλός. Ως ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να ανακατεύεται σε τέτοιες συζητήσεις. Θα πάρουμε μέτρα, αλλά ένα πρόστιμο απλά μπορεί να μην είναι αρκετό. Ο Βράνιες πρέπει να καταλάβει ότι αυτό δεν είναι δυνατόν».

Ο Βράνιες δεν είναι στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβα, επίσημα λόγω τραυματισμού, αλλά ανεπίσημα σύμφωνα με τους Βέλγους επειδή είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.