Το εγχειρίδιο επιβίωσης του “Zombieland 2” θα πρέπει να μάθει η Zoey Deutch

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο cast.Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο cast του ερχόμενου sequel...

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο cast.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο cast του ερχόμενου sequel, “Zombieland 2”, θα είναι η Zoey Deutch, σύμφωνα με το Deadline.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινάνε σύντομα και η δεύτερη προσθήκη στον χώρο των ζόμπι θα έρθει με τον τίτλο “Zombieland Too”, μαζί με όσα ονόματα έκαναν την πρώτη ταινία επιτυχημένη. Σύμφωνα με τον Sanford Panitch, πρόεδρο της Columbia Pictures, “Αυτό είναι ένα από τα project που οι φαν ήθελαν να δουν να συμβαίνει πολύ καιρό τώρα – και κανείς δεν ήθελε περισσότερο να συμβεί από τους Emma(Stone), Woody(Harrelson), Jesse(Eisenberg) και Abigail(Breslin)”. Συμπλήρωσε επιπλέον πως, “Είναι μερικοί από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς, και πιστεύω πως κάνουν αυτή την ταινία επειδή αγαπούν αυτούς τους χαρακτήρες. Είμαστε συγκινημένοι που ο Ruben πρόκειται να επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το sequel, μιας και η δουλειά του για τον Venom είναι πραγματικά εκπληκτική”.

Η Deutch έρχεται να συναντήσει το αρχικό cast μετά από τον πρόσφατο ρόλο της στη κομεντί ταινία “Richard Says Goodbye”. Την ηθοποιό είδαμε επιπλέον ως Bobbi στην κωμικό-δραματική βιογραφία “The Disaster Artist”, και ως εκπαιδευμένη υπέρμαχο βρικολάκων Rose Hathaway στην, ομότιτλη, κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος “Vampire Academy”.

Η Zoey Deutch στο “Flower”.

Τα σκηνοθετικά ηνία κρατά, ακόμα μία φορά, ο Ruben Fleischer, επιστρέφοντας στο sequel έπειτα από την ταινία της Marvel, “Venom”, μία ακόμα εισπρακτική επιτυχία που πρόσθεσε στο βιογραφικό του. Μαζί του και οι δύο συγγραφείς του αρχικού σεναρίου, Paul Wernick και Rhett Reese, οι οποίοι στα χρόνια που μεσολάβησαν υπέγραψαν το σενάριο του “Deadpool” και του sequel του, “Deadpool 2”.

Κατά τη σύνοψη που κυκλοφόρησε για το sequel, “η νέα ταινία θα θέσει για άλλη μια φορά το χάος στο επίκεντρο, παίρνοντας την παρέα από τον Λευκό Οίκο και τοποθετώντας τους στην αμερικανική κεντρική περιοχή, καθώς αντιμετωπίζουν τα νέα είδη ζόμπι που έχουν εξελιχθεί από την πρώτη ταινία, αλλά και μερικούς νέους επιζώντες. Αλλά πάνω απ ‘όλα, σύμφωνα με το στούντιο, πρέπει να αντιμετωπίσουν τους αυξανόμενους πόνους της δικής τους φρικτής, αυτοσχέδιας οικογένειας”.

Ο σκηνοθέτης Fleischer δήλωσε νωρίτερα πως, “Είμαι ενθουσιασμένος. Ήδη ξεκινάμε το ‘Zombieland’. Έχω εξερευνήσει τη νέα ιστορία και το να δουλέψω και πάλι με το cast της πρώτης ταινίας είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”. Επιβεβαίωσε, επιπλέον, την ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων, καθώς και την τοποθεσία της, την Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.