Μαουρίσιο: “Να μην ξεχωρίζουμε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη!” (video)

Ο Μαουρίσιο μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και για την αγωνιστική συνέχεια με τον ΠΑΟΚ!

Ο Μαουρίσιο μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για τα ματς του Europa League που πέρασαν, αλλά και για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία!

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τη δική του κατάσταση.

Είχα κάποια προβλήματα πριν το ματς με την Τσέλσι, αλλά με τη βοήθεια των ανθρώπων της ομάδας, κατάφερα να αγωνιστώ και είμαι χαρούμενος που δεν ένιωσα πόνο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όλη η ομάδα προσπάθησε να κάνει το καλύτερο απέναντι σε μια από τις πιο δύσκολες ομάδες στον πλανήτη. Δεν πρέπει να αποηοητευτούμε από το αποτέλεσμα, πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι τα Χριστούγεννα.

Για το αν τα “μεγάλα” ματς της Ευρώπης, βοηθούν στη συνέχεια.

Αν θέλουμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο, δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια. Το παιχνίδι με την Τσέλσι τελείωσε, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Είναι καλό να παίζεις απέναντι σ’ αυτές τις ομάδες. Όταν αγωνίζεσαι με αυτές τις ομάδες βελτιώνεσαι. Ακόμα και αν χάσαμε, δείξαμε πως ο ΠΑΟΚ ανήκει ψηλά. Όχι μόνο στο ματς με την Τσέλσι. Ο κόσμος, η διοίκηση και οι παίκτες ανήκουν στο υψηλότερο επίπεδο. 

Για το τι έφταιξε για τα άσχημα αποτελέσματα.

Δεν πιστεύω στην κακοτυχία. Το ποδόσφαιρο είναι απλό, αν δουλεύεις σωστά, κερδίζεις τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν λάθος του προπονητή ή των παικτών. Δεν γίνεται να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια, έχει και ο αντίπαλος τη δική του ποιότητα. Ήταν δύσκολα ματς, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε το τελευταίο ματς, ακόμα και αν περιμένουμε ένα άλλο αποτέλεσμα, αυτό της Τσέλσι με τη Βίντι. Χάσαμε αυτά τα ματς γιατί οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι, κάναμε ομαδικά λάθη, όχι ατομικά.

Για τη Λαμία. 

Πρέπει να συνεχίσουμε με το ρυθμό που έχουμε τώρα. Έχουμε πνεύμα νικητή και δεν πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν έχουμε δει ακόμα κάποια βίντεο από τη Λαμία. Μιλήσαμε και γνωρίζουμε πως είναι μια σκληρή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη και να ηρεμήσουμε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.