Δεύτερη με ανατροπή η Μονπελιέ!

Με γκολ του Τίλεμανς οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν της Μονπελιέ στο Πριγκιπάτο, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη νίκη στο σπίτι τους, με το σύνολο του Ντερ Ζακαριάν να παίρνει σπουδαίο «διπλό» με δύο γκολ από το 80’ και μετά.

Η Μονακό «πατώντας» τη 14η αγωνιστική, ήταν στην προτελευταία θέση, με την ψυχολογία των παικτών να βρίσκεται –απολύτως φυσιολογικά- στο ναδίρ και τον Τιερί Ανρί να ψάχνει νίκες για να…ανασάνει. Μετά την επικράτηση στη Νορμανδία επί της Καέν με το γκολ-φάουλ του Φαλκάο, οι πρωταθλητές του 2017 έφτασαν κοντά και την πρώτη εντός έδρας νίκη τους, καθώς προηγήθηκαν της Μονπελιέ με τον Γιούρι Τίλεμανς στο 42’. Όμως το σύνολο του Ντερ Ζακαριάν δεν είχε πει την τελευταία λέξη του, η οποία μάλιστα ήταν και διπλή: ισοφάρισε με τον Λαμπόρντ στο 81’ και πήρε τη νίκη στο 86’ με τον Σκούλετιτς, πηγαίνοντας στους 29 βαθμούς και τη δεύτερη θέση!



Η Νιμ είχε να γευθεί τη χαρά της εντός έδρας νίκης από τις 19 Αυγούστου και το εντυπωσιακό 3-1 επί της Μαρσέιγ κι έπρεπε να μπει ο χειμώνας για να δώσει χαρά στους φιλάθλους της σε αγώνα στο σπίτι της. Τα γκολ των Μπουάνγκα (45’) και Αλιούι (76’ και 87’) έδωσαν το δεύτερο σερί τρίποντο στους Νιμουά, οι οποίοι επικράτησαν με 3-0 της Αμιέν

Στο «Ρεμόν Κοπά» η Ανζέ προηγήθηκε της Καέν στο 50’ με τον Καπέλ, ωστόσο ο Μποβού διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 62’, με τους Νορμανδούς να μην έχουν νίκη από τα τέλη Σεπτεμβρίου. 

Τέλος, στη Βρετάνη Γκενγκάν και Νις έμειναν στο 0, με την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά να χάνει την ευκαιρία να προσπεράσει στη βαθμολογία τη Μαρσέιγ. 

Ligue 1, 15η Αγωνιστική


Αποτελέσματα Σαββάτου 1/12

Λιλ Λιόν 2-2
Μονακό Μονπελιέ 1-2
Νιμ Αμιέν 3-0
Ανζέ Καέν 1-1
Γκενγκάν Νις 0-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.