Ράσταβατς: «Είχαμε καλή εικόνα, αλλά…» (video)

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Ξάνθης, όχι όμως και με το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Ξάνθης, όχι όμως και με το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μίλαν Ράσταβατς. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το σημερινό ματς δεν ήταν καλό υπό την έννοια πως δεν πήραμε βαθμούς, αλλά ήταν καλό σε ό,τι αφορά την εικόνα μας και όσα παρουσιάσαμε στο γήπεδο. Ήρθαμε σήμερα εδώ για να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κρατήσουμε την άμυνα μας στο χώρο του κέντρου και να διατηρήσουμε την κατοχή για μεγάλα διαστήματα. Πολλές φορές καταφέραμε να ακολουθήσουμε αυτό το πλάνο που είχαμε αλλά δυστυχώς υπήρχαν στιγμές που δεν λειτουργήσαμε σωστά, όπως στα στημένα, όπου δεχθήκαμε και το πρώτο γκολ. Και είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, όπου δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι. 

Για εμάς αυτοί οι βαθμοί θα ήταν έκπληξη, χρειαζόμαστε όμως κάτι παραπάνω. Σε ό,τι αφορά την αυτοπεποίθηση, πιστεύω θα τη διατηρήσουμε και θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στα επόμενα ματς. Θέλω να συγχαρώ την ΑΕΚ για τη νίκη και τους παίκτες μου επειδή έδωσαν ό,τι είχαν σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.