Όταν ο Άγγελος συνάντησε τον Ρομπέρτο

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, τόνισε πως ελπίζει Ιταλία και Ελλάδα να προκριθούν στο Euro 2020, ενώ είχε και ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, στο περιθώριο της κλήρωσης των προκριματικών του EURO 2020 μίλησε στον ιταλικό Τύπο και τόνισε πως ελπίζει Ιταλία και Ελλάδα να προκριθούν στο Euro 2020. Είχε μάλιστα ολιγόλεπτο τετ α τε και με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον οποίο ανέλυσαν τα δεδομένα του ομίλου και αντάλλαξαν ευχές πρόκρισης για τις δύο γειτονικές χώρες. Είχε επίσης συνομιλία με τον νέο  προπονητή της Εθνικής  Αρμενίας,  Άρμεν Γκουλμπουνταγκιάντς.

Αναλυτικά:

Έκανε αρχικά ένα γενικό σχόλιο για την κλήρωση:

“Δεν υπάρχουν εύκολοι ή δύσκολοι όμιλοι, όλα εξαρτώνται από την κατάσταση που θα βρίσκεται η ομάδα μας την  περίοδο των αγώνων της, αλλά και την αντίστοιχη κατάσταση που θα βρίσκονται οι αντίπαλοί μας. Καθοριστικά θα είναι τα παιχνίδια με τις ομάδες  που φαίνονται λιγότερο ισχυρές από μας. Εφόσον τα κερδίσουμε, η ομάδα θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση και θα έχει το βαθμολογικό υπόβαθρο για να διεκδικήσει την πρόκριση με αξιώσεις.”

Μίλησε επίσης για την Ιταλία και το αν τη θεωρεί φαβορί του ομίλου:

“Η Ιταλία είναι μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη και δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την κυρίαρχη παρουσία της στον όμιλο. Κάνει κι εκείνη μια καινούργια αρχή, με νέο προπονητή και διαφορετική ποδοσφαιρική λογική. Βάσει ιστορίας, επιλογών και δυναμικότητας προφανώς  και είναι το φαβορί του ομίλου. Επιμένω ωστόσο ότι καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ομίλου θα παίξει η αγωνιστική κατάσταση και η πληρότητα των ομάδων την περίοδο των αγώνων”.

Μιλώντας, στη συνέχεια, στο ιταλικό δίκτυο Mediaset, που καλύπτει τηλεοπτικά τη διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη γειτονική χώρα, ο Μακεδόνας τεχνικός υπογράμμισε: 

“Κάνουμε μια νέα αρχή και δεν κοιτάμε το παρελθόν. Προσπαθούμε να βάλουμε στην ομάδα μας νέα φιλοσοφία. Τους σεβόμαστε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να πείσουμε τους παίκτες ότι μπορούν, γιατί έχουν το ταλέντο.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, ο χρόνος προετοιμασίας για τις εθνικές ομάδες έχει μειωθεί και μεις καλούμαστε να μελετήσουμε τους αντιπάλους μας και να ετοιμάσουμε την ομάδα μας, ώστε να παίζει με καθαρό μυαλό και να πιστεύει στις δυνάμεις της. Ελπίζω στο τέλος να είναι η Ελλάδα και η Ιταλία οι χώρες που θα προκριθούν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.