Και οι ”9” δεν ήταν υπέροχοι

Με αφορμή την αποχώρηση του Ζοσέ Ανιγκό από τον Πανιώνιο, σας παρουσιάζουμε τους 9 προπονητές που αποχώρησαν από τις ομάδες της Superleague μετά από 12 αγωνιστικές. Ο Γάλλος έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συνεναίσει ύστερα από την ήττα στη Λάρισα με τον Άκη Μάντζιο να είναι ο εκλεκτός στη Νέα Σμύρνη.

Με αφορμή την αποχώρηση του Ζοσέ Ανιγκό από τον Πανιώνιο, σας παρουσιάζουμε τους 9 προπονητές που αποχώρησαν από τις ομάδες της Superleague μετά από 12 αγωνιστικές. Ο Γάλλος έλυσε το συμβόλαιο του κοινή συνεναίσει ύστερα από την ήττα στη Λάρισα με τον Άκη Μάντζιο να είναι ο εκλεκτός στη Νέα Σμύρνη.


Έχουν ολοκληρωθεί 12 αγωνιστικές και συνολικά 9 προπονητές για διαφορετικούς λόγους έχουν αποχωρήσει από τους πάγκους…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Έχει αλλάξει 4 προπονητές και μόλις μπήκε ο Δεκέμβριος!Η σεζόν ξεκίνησε με τον Βαλεριάν Ισμαέλ που έκανε το ντεμπούτο του στη πρεμιέρα και απολύθηκε αμέσως μετά την ήττα από την ΑΕΛ ΜΕ 1-0.


Η ομάδα πήγε στη Λιβαδειά για τη 2η αγωνιστική με τον Λευτέρη Βελέντζα ως υπηρεσιακό προπονητή και υπέστη την 2η διαδοχική της ήττα (1-0).

Ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο ανέλαβε την ”Ελαφρά Ταξιαρχία” όμως δεν κατάφερε να κερδίσει ούτ ένα παιχνίδι. Με τον Ισπανό στον πάγκο η  ομάδα έχασε στη Ριζούπολη από ΠΑΣ Γιάννινα(1-2) και Πανιώνιο(0-2), ενώ ηττήθηκε και στη Τρίπολη από τον Αστέρα(2-0).


Η διοίκηση προσέλαβε τον έμπειρο Γιάννη Μαντζουράκη όμως ούτε αυτός κατόρθωσε να πάρει νίκη.Ο Έλληνας τεχνικός πήρε μόλις μία ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.


Ο σύλλογος έδωσε τα κλειδιά για να βγει από τη δύσκολη θέση τον Μπάμπη Τεννέ που στο ξεκίνημα ήταν στη Λαμία.Ντεμπούτο θετικό με ισοπαλία 1-1 στη Ριζούπολη κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες τον Ατρόμητο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε τη σεζόν με το Σάββα Παντελίδη με τον έμπειρο τεχνικό να κάθεται στο τιμόνι των Αρκάδων σε 10 ματς.Κατόρθωσε να πάρει μόλις μία νίκη με τον Απόλλωνα στη Τρίπολη με 2-0 και αποχώρησε έχοντας πάρει με την ομάδα μόλις έξι βαθμούς.

Ο Γιώργος Παράσχος ανέλαβε στις 12 Νοεμβρίου και ήδη σε δύο αγώνες μετράει 2 δύο νίκες.Στο ντεμπούτο του νίκησε την ΑΕΛ στη Τρίπολη 2-0 και για τη 12η αγωνισιτκή επικράτησε του Λεβαδειακού στη Βοιωτία με το ίδιο σκορ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε τη σεζόν με τον Άκη Μάντζιο που κατόρθωσε να πάρει μόλις μία νίκη με τον Απόλλωνα για τη 2η αγωνιστική στην Βοιωτία. Η σταγόνα που ”ξεχείλισε το ποτήρι” ήταν η ήττα από τη Ξάνθη με 1-2 για την 7η αγωνιστική και αποχώρησε με τον Λεβαδειακό να μαζεύει μόλις τρεις βαθμούς σε 7 ματς.


Ο Ιταλός Τζουζέπε Σανίνο ανέλαβε στις 22 Οκτωβρίου και σε 5 αγώνες έχει καταφέρει να πάρει μία νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με 2-1 στη Λιβαδειά, ενώ μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

ΑΕΛ

Η ΑΕΛ μέχρι στιγμής έχει αλλάξει μόνο ένα προπονητή!Ο Αλέξης Κούγιας συνολικά έχει αλλάξει 32 διαφορετικούς προπονητές και έχει προχωρήσει σε 39 αντικαταστάσεις τεχνικών, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιακών!Ο Σωτήρης Αντωνίου άρχισε τη χρονιά και κατάφερε να κάνει μόλις μία νίκη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.


Ο Ιταλός Τζιανλούκα Φέστα ανέλαβε στη συνέχεια και έκανε ντεμπούτο με νίκη στον ”κάμπο” κόντρα στον Παναιτωλικό.3 νίκες, 3 ήττες και 2 ισοπαλίες μετράει στη μέχρι τώρα πορεία του σε 8 αγώνες.

ΛΑΜΙΑ

Η Λαμία άρχισε τη σεζόν με τον Μπάμπη Τεννέ όμως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν κράτησε πολύ. Ο Έλληνας προπονητής κάθισε σε μόλις δύο παιχνίδια και μέτρησε ισαριθμες ήττες με την διοίκηση να στρέφεται στη λύση του Μάκη Χάβου.


Ο Μάκης Χάβος έκανε ντεμπούτο με το αριστερό καθώς ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο αλλά στην συνέχεια η ομάδα έδεσε και στα υπόλοιπα παιχνίδια 2 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα.

ΑΡΗΣ

Ο Άρης μπήκε στη πρωτάθλημα με τον Ισπανό Πάκο Ερέρα στο ”τιμόνι” του. Η ομάδα στην επιστροφή της στη superleague μπήκε φουριόζα με 3 στα 3. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την ομάδα να αντιμετωπίζει δυσκολίες στα εκτός έδρας ματς, αλλά και στα ντέρμπι.Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (0-1) στο Κλεάνθης Βικελίδης απολύθηκε και στο παιχνίδι στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα κάθισε στην άκρη του πάγκου ως υπηρεσιακός προπονητής ο Απόστολος Τερζής και η ομάδα πέρασε με τρίποντο.


Ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε το σύλλογο και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Κρήτη με τον ΟΦΗ όπου ο Άρης πέρασε νικηφόρα με 1-2. Στο πρώτο του παιχνίδι μπροστά στο κόσμο του Άρη, οι κιτρινόμαυροι απέσπασαν ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.