Απόδραση με Μίλικ (video)

Η Νάπολι απέδρασε με τρίποντο από το Μπέργκαμο απέναντι στην Αταλάντα με νικητήριο γκολ του Μίλικ που ήρθε από τον πάγκο (1-2). 43η νίκη σε 95 παιχνίδια απέναντι στην Αταλάντα για τη Νάπολι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη φάση που δημιούργησαν στο παιχνίδι, όταν ο Μέρτενς τροφοδότησε τον Ινσίνιε, αυτός έκανε μέτρα με τη μπάλα και έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Ρουίθ που σημείωσε το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα για το 0-1.
Ο ίδιος παίκτης είχε ευκαιρία και στο 20 λεπτό όταν του έδωσε εξαιρετική πάσα και πάλι ο Ινσίνιε, όμως το πλασέ που επιχείρησε με το δεξί δεν ήταν καλό και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπερίσα.
Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο είχε πρωταγωνιστή τον Ζαπάτα, όμως ο Οσπίνα αντέδρασε σωστά στο σουτ του Κολομβιανού και παραχώρησε κόρνερ.

Λίγες καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο με τη γηπεδούχο Αταλάντα να φτάνει στην ισοφάριση με τον Ζαπάτα στο 56 και τη Νάπολ να παίρνει το τρίποντο της νίκης με τον Μίλικ να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει για 5η φορά στο πρωτάθλημα.

Αταλάντα: Μπερίσα, Μαντσίνι (89′ Τουμινέλο), Παλομίνο, Μασιέλο, Χάτεμπερ, Ντε Ρουν, Γκόμες, Φρόιλερ, Γκόσενς, Ζαπάτα,  Ριγκόνι (71′ Βαλζάνια).
Ν’απολι: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς (77′ Χισάι), Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Ρουί, Καγεχόν, Ρουίθ (77′ Ζιελίνσκι), Χάμσικ, Άλαν, Μέρτενς (82′ Μίλικ), Ινσίνιε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.