Τουπάν: «Δεν είμαι απολύτως έτοιμος» (video)

Ο Αξέλ Τουπάν υπογράμμισε πως δεν είναι απολύτως έτοιμος για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, αλλά θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους «ερυθρολεύκους».

Ο Αξέλ Τουπάν υπογράμμισε πως δεν είναι απολύτως έτοιμος για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, αλλά θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους «ερυθρολεύκους». Ο παίκτης του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως είναι ένα ιδιαίτερο ματς για τον ίδιο η συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. 

Αρχικά, ο Τουπάν δήλωσε: «Είναι σπουδαίο μέρος για να παίζεις μπάσκετ. Φοβερό γήπεδο, τρομερή έδρα με φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα τους και πραγματικά είναι ωραία να παίζεις εκεί. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αυτό θέλουμε. Ξέρουμε πως παίζουν επιθετικά, σε άμυνα και επίθεση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό. Από τη μεριά μας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό και να τους σταματήσουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο Γάλλος παίκτης τόνισε: «Δεν ξέρω ακόμη εάν θα παίξω ή όχι, αλλά είναι ιδιαίτερο για εμένα το ότι γυρίζω εκεί. Πραγματικά θα είναι ξεχωριστό για εμένα εάν τελικά αγωνιστώ. Δεν είμαι 100% έτοιμος, έκανα μόνο μια προπόνηση, αλλά είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.