H Tσέλσι είναι έτοιμη να υπογράψει αμέσως με τον Αζάρ!

Οι διοικούντες της Τσέλσι είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν αμέσως και να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον Εντέν Αζάρ, αλλά περιμένουν την τελική απόφαση του Βέλγου μέσου.

Οι διοικούντες της Τσέλσι είναι έτοιμοι να συμφωνήσουν αμέσως  και να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον Εντέν Αζάρ, αλλά περιμένουν την τελική απόφαση του Βέλγου μέσου.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Βελγίου είναι μπερδεμένος, ανάμεσα στη λύση αυτή, να υπογράψει δηλαδή νέο συμβόλαιο (το υπάρχων εκπνέει τον Ιούνιο του 2020) και να παραμείνει στην Τσέλσι ή να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να αγωνιστεί στην Ρεάλ.
Ο Μαουρίτσιο Σάρι τοποθετήθηκε επί του θέματος, που πραγματικά αυτόν τον καιρό, «καίει» τον σύλλογο.

«Φυσικά και θέλω τον Εντέν»,” δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι
«Αλλά τον θέλω εδώ αν θέλει να μείνει εδώ. Η ομάδα είναι διαθέσιμη να υπογράψει νέο συμβόλαιο αμέσως, αλλά εξαρτάται από εκείνον αν θέλει να ανανεώσει ή όχι».

Ο Αζάρ έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο και ο Σάρι ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις, βρίσκονται σε εξέλιξη.
«Ξέρω πολύ καλά ότι υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ του συλλόγου και του μάνατζερ του Εντέν, κάθε εβδομάδα νομίζω», πρόσθεσε. «Έτσι, αν υπάρχει κάτι καινούργιο, ο σύλλογος θα μου τηλεφωνήσει αμέσως».

Υπάρχουν και άλλα ανοιχτά θέματα, όπως αυτά των Νταβίντ Λουίς και Σεσκ Φάμπρεγκας. Η πολιτική του συλλόγου, είναι να δίνει μονοετή συμβόλαια σε παίκτες που υπερβαίνουν τα 30 τους χρόνια.
Οι 2 παίκτες θα έχουν κλείσει τα 32 τους χρόνια το καλοκαίρι.  
«Ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο», είπε ο Σάρι.
«Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μια νέα συμφωνία και για τους δύο. Η ομάδα θέλει ένα σύντομο συμβόλαιο, οι απίκτες θέλουν πολυετή συμβόλαια, οπότε θα είναι δύσκολη η ποαραμονή. Αλλά στο τέλος πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε μία λύση». 

Ο Σάρι είπε ότι μίλησε στο σύλλογο πριν από ένα μήνα σχετικά με τις συμφωνίες για τον Λουίζ και τον Φάμπρεγκας, τους οποίους θεωρεί πολύ σημαντικούς παίκτες.

«Ο Νταβίντ και ο Σεσκ είναι ηγέτες», είπε. «Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, για το κλαμπ, και για τους συμπαίκτες τους, αν μένουν μαζί μας. Είναι πολύ δύκολο να βρεθεί στόπερ τέτοιου επιπέδου και ένας μέσος με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Σεσκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.