Αφανείς χαρακτήρες επιστρέφουν για την 5η σεζόν “Fear the Walking Dead”

Ωχ, από κάπου σε ξέρω!Μπορεί να απουσίαζαν στην 4η σεζόν, αλλά οι Daniel Sharman και Ruben Blades...

Ωχ, από κάπου σε ξέρω!

Μπορεί να απουσίαζαν στην 4η σεζόν, αλλά οι Daniel Sharman και Ruben Blades επιστρέφουν για την 5η σεζόν “Fear the Walking Dead”, σύμφωνα με το ComicBook.com.

Τα νέα για τον Sharman εξέπληξαν τους fans, καθώς ο χαρακτήρας του, Troy Otto, θεωρήθηκε νεκρός ότι η Madison Clark (Kim Dickens) τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα σφυρί.

Βέβαια, η Dickens αποχώρησε μετά την ολοκλήρωση της 4ης σεζόν, οπότε ο Troy δεν θα μπορέσει να πάρει το αίμα του πίσω. Φυσικά, δεν είναι σίγουρο υπό ποια μορφή θα επιστρέψει ο Troy. Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει μέρος κάποιου flashback. Άγνωστο παραμένει σε πόσα επεισόδια θα εμφανιστεί ο χαρακτήρας.

Από την άλλη, ο Ruben Blades επιβεβαίωσε την επιστροφή του χαρακτήρα του (Daniel Salazar) κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης του με την ιστοσελίδα Día a Día. Η επιστροφή του χαρακτήρα ήταν αναμενόμενη, αλλά είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι επίσημο. Οι showrunners της σειράς, Andrew Chambliss και Ian Goldberg, είχαν δηλώσει ότι θα φέρουν πίσω τον Blades, όταν θα μπορούσε ο ίδιος να βρει χρόνο, κάτι δύσκολο, καθώς είναι πρωτίστως μουσικός παρά ηθοποιός.

Το “Fear the Walking Dead” πήρε το πράσινο φως για την 5η σεζόν τον Ιούλιο, η οποία αναμένεται να προβληθεί κάποια στιγμή το 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.