Η προσοχή όλων στραμμένη στην ΜΠΑΤΕ

Στην αναμέτρηση της Πέμπτης έχει στραφεί η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ, καθώς οι “ασπρόμαυροι” θέλουν μόνο τη νίκη στο ματς με την ΜΠΑΤΕ στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Στην αναμέτρηση της Πέμπτης έχει στραφεί η προσοχή όλων στον ΠΑΟΚ, καθώς οι “ασπρόμαυροι” θέλουν μόνο τη νίκη στο ματς με την ΜΠΑΤΕ στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Παράλληλα, ο “Δικέφαλος” του Βορρά θέλει νίκη της Τσέλσι επί της Βίντι, για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία θέλει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην πρόκριση.

Η προετοιμασία των “ασπρόμαυρων” για το συγκεκριμένο ματς, θα μπει στην τελική ευθεία την Τρίτη, με τον Ρουμάνο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ. Το 4-2-3-1 αναμένεται να διατηρηθεί, με τον Λουτσέσκου να περιμένει τις επόμενες ημέρες και τον Πέλκα, ο οποίος θα προσπαθήσει να τεθεί στη διάθεσή του για τον αγώνα της Πέμπτης, καθώς θέλει να βοηθήσει και αυτός στην προσπάθεια της ομάδας του για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League. 

Πλέον, στόχος του ΠΑΟΚ είναι να τελειώσει τις υποχρεώσεις του έως τις γιορτές των Χριστουγέννων μόνο με νίκες. Ήδη, στο πρωτάθλημα μετράει 13 αγώνες χωρίς ήττα και έχει βελτιώσει το ρεκόρ που είχε τη σεζόν 1984-1985, όταν και είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πλέον, στόχος των κυπελλούχων Ελλάδος είναι να σπάσουν το ρεκόρ της σεζόν 1972-1973, όταν είχαν μείνει για 19 ματς αήττητοι, έχοντας 16 νίκες και τρεις ισοπαλίες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.