Το trailer του “Triple Frontier” του Netflix αποκάλυψε cast και ρόλους

Μία από τις πρώτες ταινίες του Netflix για κινηματογραφικές αίθουσες."Η μεγαλύτερη επιχείρηση...

Μία από τις πρώτες ταινίες του Netflix για κινηματογραφικές αίθουσες.

“Η μεγαλύτερη επιχείρηση κατάσχεσης μετρητών που έγινε ποτέ” έρχεται από το Netflix, με 5 γνωστά ονόματα να ηγούνται του cast και εξασφαλισμένη παρουσία στις κινηματογραφικές αίθουσες. Είναι το “Triple Frontier” και μόλις απέκτησε το πρώτο του trailer.

Όπως μεταφέρει το comicbook, η ταινία πρόκειται να γίνει η μία από τις πρώτες για τον κολοσσό του streaming που θα ξεπεράσει τα ιντερνετικά σύνορα και θα βρεθεί στους κινηματογράφους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τον δύο φορές βραβευμένο με Όσκαρ, Ben Affleck, τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα για το “Show Me a Hero”, Oscar Isaac, τον Garrett Hedlund των “TRON: Legacy” και “Friday Night Lights”, τον Charlie Hunnam του “Sons of Anarchy” και τον Pedro Pascal (“Game of Thrones”, “Narcos”).

Θα ενσαρκώσουν, αντίστοιχα, τους Tom ‘Redfly’ Davis, Santiago ‘Pope’ Garcia, Ben Miller, William ‘Ironhead’ Miller και Francisco ‘Catfish’ Morales, ενώ θα τους ακολουθήσουν οι Adria Arjona και Sheila Vand, στους ρόλους των Yovanna και Lauren Yates. Την ταινία περιμένουμε να δούμε μέσα στον Μάρτιο του 2019.

Κατά την περιγραφή που ακολουθεί το υποτιτλισμένο στα ελληνικά trailer, “Αν νομίζετε ότι πρόκειται για στρατιωτική επιχείρηση, κάνετε λάθος. Ο Μπεν Άφλεκ, ο Όσκαρ Άιζακ, ο Τσάρλι Χάναμ, ο Γκάρετ Χέντλαντ και ο Πέντρο Πασκάλ επιχειρούν να ληστέψουν ένα από τα πιο βίαια καρτέλ του κόσμου στο “Τριπλό Σύνορο”. Δείτε τους στο Netflix και σε επιλεγμένες αίθουσες. Έρχεται τον Μάρτιο.”

Η ερχόμενη ταινία είχε μπει στον πάγο για αρκετά χρόνια. Πιο πρόσφατα, το 2016, ακουγόταν η συμμετοχή του Johnny Depp, και όχι μόνο. Όσο την παραγωγή της ταινίας κρατούσε η Paramount, ανάμεσα στους υποψήφιους βρέθηκαν και οι Tom Hanks, Channing Tatum και Mahershala Ali. Τα σχέδια, ωστόσο, άλλαξαν και η ταινία βρέθηκε στην οικογένεια του πρωτότυπου υλικού του Netflix.

Η Paramount και το Netflix διατηρούν καλές σχέσεις και μελλοντικά σχέδια με αρκετό περιεχόμενο. Εκ μέρους των δύο τους εκκρεμεί η ‘υπόσχεση’ για “ένα μικρό αριθμό τίτλων”, οι οποίοι θα κάνουν την εμφάνιση τους “όποτε και όπου έχει νόημα”.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.