Το Infinity Blade αφαιρέθηκε από το App Store

Όχι όμως από το Fortnite.Η Epic ανακοίνωσε την αφαίρεση του Infinity Blade από το App Store, καθώς...

Όχι όμως από το Fortnite.

Η Epic ανακοίνωσε την αφαίρεση του Infinity Blade από το App Store, καθώς δεν μπορεί να διατηρήσει το παιχνίδι στα υψηλά επίπεδα που αυτό απαιτεί.

Αν και πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι το παιχνίδι έχει κουβαλήσει το premium mobile gaming, η Epic δήλωσε ότι δεν μπορεί πλέον να υποστηρίξει το παιχνίδι αφού αποφάσισε να επικεντρωθεί σε άλλα projects. Ένα από αυτά είναι και το Spyjinx, μια συνεργασία ανάμεσα στην Bad Robot Productions, τον επικεφαλής developer του Infinity Blade και το σκηνοθέτη του Star Wars, J.(ar) J.(ar) Bings Abrams.

Το Infinity Blade παρόλα αυτά δεν έχει πει την τελευταία του λέξη καθώς θα κάνει guest εμφανίσεις από εδώ και από εκεί, όταν δεν το περιμένετε.

Ξεκινάμε από τις φήμες που θέλουν το παιχνίδι να… “την κάνει” για το Epic Store, το οποίο ανακοινώθηκε μόλις την προηγούμενη βδομάδα. Ακόμα και αν αυτό τελικά δεν γίνει, το titular sword θα περάσει μια βόλτα από το Fortnite σύμφωνα με τα notes του καινούριου patch.

“Μέχρι και τον επόμενο μήνα θα συνεχίσουμε το support του Infinity Blade II”, δήλωσε η Epic. “Σας έχουμε φυλάξει αρκετές εκπλήξεις για το τέλος και ειδικότερα πολλά special items”. Σαν ευχαριστώ η εταιρεία έκανε διαθέσιμα ειδικά Infinity Blade Stickers τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

“Το Infinity Blade θα έχει ξεχωριστή θέση, τόσο στη δική μου καρδιά όσο και σε αυτή της Epic”, είπε ο Donald Mustard, Global Creative Director της εταιρείας. “Είναι πάντα πολύ δύσκολος ένας αποχαιρετισμός όμως είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το μέλλον που ανοίγει μπροστά μας το Spyjinx.”

fortnite infinity blade

Στο Fortnite, το Titular Sword είναι ένα Μυθικό Όπλο το οποίο προκαλεί τεράστιο damage. Σε ό,τι αφορά το σπαθί, τα patch notes αναφέρουν τα παρακάτω:

  • Θα το βρείτε στο Polar Peak.
  • Το Primary Fire κάνει το σπαθί πιο δυνατό προκαλώντας 75 damage σε παίκτες και καταστρέφοντας εύκολα ό,τι έχουν κτίσει αυτοί.
  • Το Alternate Fire επιτρέπει στον παίκτη να διανύει μεγάλες αποστάσεις πηδώντας και καταστρέφοντας αντικείμενα στο διάβα του. Στην προσγείωση προκαλείται 25 damage σε όλους τους κοντινούς παίκτες.

Όποιος έχει το σπαθί κερδίζει και μερικά ακόμα abilities:

  • 200 Health/200 Shields
  • Αυξημένο movement speed (130%).
  • Αυτός που θα βρει πρώτος το Infinity Blade θα αποκτήσει αμέσως full Health and Shields.
  • Αν πάρετε το Infinity Blade τότε ό,τι items έχετε που αφορούν το κτίσιμο θα αφαιρεθούν από το inventory.
  • Όταν ο παίκτης που έχει το Infinity Blade πεθάνει αυτό θα γίνεται πάλι διαθέσιμο.
  • Μόνο ένα Infinity Blade θα εμφανίζεται σε κάθε match.

Πολύ σύντομα θα μπορείτε και εσείς να χρησιμοποιήσετε το Infinity Blade, γι’ αυτό μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τη γνώμη σας και την εμπειρία σας.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.