Δεν ανησυχούν στην ΑΕΚ για το “όχι” της UEFA

Μπορεί το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ να παραστεί στην εκδίκαση της Πέμπτης για τα επεισόδια με τον Άγιαξ να μην έγινε δεκτό από την UEFA, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν ανησυχούν.

Μπορεί το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ να παραστεί στην εκδίκαση της Πέμπτης για τα επεισόδια με τον Άγιαξ να μην έγινε δεκτό από την UEFA, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν ανησυχούν.

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στο υπόμνημα που έστειλε στην UEFA ζήτησε, εάν το κρίνει σκόπιμο, να παραστεί στην εκδίκαση κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Κάτι που δεν προκαλεί ανησυχία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» αφού η μη παρουσία τους στην εκδίκαση δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα έχει και αρνητική έκβαση η υπόθεση. Εάν η πειθαρχική επιτροπή της UEFA κρίνει σκόπιμο να καταθέσει η ΑΕΚ τότε θα το πράξει, αλλά αυτό θα φανεί με την πορεία της πειθαρχικής διαδικασίας. 

Σε καμία περίπτωση η απόρριψη του αιτήματος της ΑΕΚ για παράσταση δεν προδικάζει και την έκβαση της υπόθεσης με τις ομάδες σπανίως να δίνουν το παρών στις εκδικάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA.

Όπως και να ‘χει στην Ένωση αναγνωρίζουν πως πρόκειται για μια δύσκολη νομική υπόθεση γι’ αυτό και την έχουν προσεγγίσει με μεγάλη σοβαρότητα και προσοχή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.