Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον Ηρακλή!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ομάδα, ο 42χρονος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τομ Παπαδόπουλο παραιτήθηκε και δεν έκανε (16/12) την πρωινή προπόνηση της Κυριακής διαφωνώντας με την τακτική της δοίκησης στο θέμα των εκκαθαρίσεων και παίκτες που φεύγουν

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υπέβαλε την παράιτησή του και δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή. Ο 42χρονος τεχνικός διαφώνησε κάθετα με τον χειρισμό της διοίκησης στο θέμα των εκκαθαρίσεων στο ρόστερ και μετά τη συνάντηση που είχε το βράδυ του Σαββάτου (15/12) με τον Τομ Παπαδόπουλο (ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη) υπέβαλε την παραίτησή του και αποχωρεί από τον Ηρακλή. 

Δεν έκανε προπόνηση

Η ομάδα έχει (Κυριακή, 16/12) πρωινή προπόνηση την οποία δεν κάνει ο Ελευθερόπουλος ο οποίος πήγε και χαιρέτησε τους παίκτες. Στη συνάντηση που έγινε με τον Τομ Παπαδόπουλο φανερώθηκε πλήρης διάσταση απόψεων που έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίον δρομολογήθηκαν κάποιες εκκαθαρίσεις στην ομάδα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προηγούμενη Τρίτη η διοίκηση είχε καλέσει κάποιους παίκτες για να τους πει ότι θα λυθεί η συνεργασία με αποτέλεσμα αυτοί οι παίκτες να μην είναι στις προπονήσεις των ημερών που μεσολάβησαν μέχρι το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.


Παίκτες χωρίς την έκριση

Αυτό ήταν κάτι που προκάλεσε την αρχική διαφωνία του Ελευθερόπουλου. Από τον Ελληνα τεχνικό βέβαια είχε ζητηθεί να δοθεί λίστα ώστε με βάση τα δικά του “θέλω” να κινηθεί η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εδώ όμως είναι η βασική διαφωνία των δύο πλευρών καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο από τους παίκτες που λύνεται η συνεργασία (Μουμίν και Μενδρινός) δεν είναι εισήγηση του προπονητή που τους ήθελε στην ομάδα. Από την πλευρά της η διοίκηση θεωρεί ότι ο Ελευθερόπουλος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κρίση που υπήρχε στην ομάδα (προφανώς πριν την έλευσή του) και την όξυνε με τις δηλώσεις που έγιναν. 


Χάσμα 

Το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών (διοίκησης και προπονητή) αποδείχτηκε αγεφύρωτο, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα την προηγούμενη εβδομάδα. Κάπως έτσι προέκυψαν και οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Δράμα. Ο Ελευθερόπουλος διαφωνώντας με την τακτική της διοίκησης υπέβαλε την παραίτησή του και αποχωρεί έχοντας καθίσει στον πάγκο της ομάδας για έξι παιχνίδια με απολογισμό 2 νίκες και 4 ήττες. 
Μένει να φανεί τώρα πώς θα πορευθεί η ομάδα για τη συνέχεια και για αρχή, στα δύο παιχνίδια που έχει μέσα στο 2018, με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο και με τον Απόλλωνα Πόντου, στο Πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.