Τα μεγάλα γκολ του Πρίγιοβιτς! (videos)

O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι το μεταγραφικό πρόσωπο των ημερών και είναι ώρα να θαυμάσουμε την πλούσια βιτρίνα των γκολ που έχει πετύχει στην Ελλάδα!

O Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πέτυχε 55γκολ σε 86 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στο ελληνικό πρωτάθλημα πέτυχε τα 35 από αυτά σε 55 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Το novasports.gr θυμάται τα σημαντικότερες από τις πινελιές του Σέρβου σκόρερ!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς συστήθηκε στο ελληνικό κοινό με γκολ στις 5 Φεβρουαρίου 2017, όταν και έκανε το 2-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 στην Τούμπα! Μάλιστα ο Σέρβος μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο και απευθείας άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίκτυα!

Ο Πρίγιοβιτς σ’ εκείνη την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, η οποία ήταν μισή πέτυχε επτά γκολ στο πρωτάθλημα. Ξεχωρίζουν φυσικά εκείνα στην ισοπαλία 1-1 με τον Ηρακλή και στη νίκη 2-0 επί του Ολυμπιακού! 



Για πρώτη φορά πέτυχε δύο γκολ σε ένα ματς στη χώρα μας απέναντι στη Βέροια και στην ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 4-0 στις 19 Φεβρουαρίου 2017. 

Η δεύτερη σεζόν του Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη ήταν καταιγιστική και απέναντι στον Παναιτωλικό στις 16 Σεπτεμβρίου σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για να κερδίσει και τον τίτλο του “BEST GOAL”.

Ο Πρίγιο είχε ήδη ηγετικό ρόλο στον ΠΑΟΚ και έκρινε με την παρουσία του τα ματς, όπως έκανε και την αμέσως επόμενη αγωνιστική στο 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για πρώτη φορά ο 28χρονος φορ σκόραρε επί του Παναθηναϊκού στις 10 Δεκεμβρίου 2017 στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0. 

Πολύ σημαντικό ήταν το γκολ που πέτυχε από την άσπρη βούλα στην εκπνοή του ματς με τον Παναιτωλικό στις 28 Ιανουαρίου 2017 στο Αγρίνιο! 

“Δήμιος” του ΠΑΣ Γιάννινα εκείνη τη σεζόν, πέτυχε δύο γκολ στους Ζωδιμάδες στο πέρασμα του “δικεφάλου του βορρά” με 3-1!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς υπέγραψε ακόμα ένα μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ (3-0) στο ελληνικό πρωτάθλημα με δύο γκολ επί του Παναθηναϊκού στο “Απόστολος Νικολαϊδης” στις 29 Απριλίου 2018.

Η φετινή σεζόν φάνταζε πως θα ολοκληρωθεί με τον ίδιο αποδοτικό τρόπο για τον χαρισματικό σκόρερ. Με το καλημέρα ο Πρίγιοβιτς έκρινε με εκτέλεση πέναλτι το δύσκολο ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης! 

Την τέταρτη αγωνιστική το ματς “φωτιά” κόντρα στην ΑΕΚ είχε έναν πρωταγωνιστή, τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ!

Αγαπημένος της εξέδρας του ΠΑΟΚ, δεν θα έφευγε από την Ελλάδα αν δεν σκόραρε απέναντι στο τεράστιο ντέρμπι με τον Άρη! Μάλιστα με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή του σκορ και στην τελική νίκη 2-1 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η ομάδα που πλήγωσε περισσότερο από κάθε άλλη στην Ελλάδα ο Πρίγιοβιτς ήταν ο Παναθηναϊκός, σκοράροντας και φέτος απέναντι στους πράσινους. Στο 2-0 της όγδοης αγωνιστικής άνοιξε το δρόμο για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον αήττητο τότε Παναθηναϊκό!

Το τελευταίο του γκολ στην Ελλάδα έμελλε να είναι “γκολάρα”! Στις 17 Δεκεμβρίου 2018 πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού στο τελικό 2-1, με εντυπωσιακό τρόπο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.