Ο συνθέτης του Skyrim ‘δεν εμπλέκεται’ με το The Elder Scrolls 6

"Επιβεβαιώνω, πως δεν εμπλέκομαι με το TES VI."Η Bethesda δεν έχει ζητήσει την επιστροφή του...

“Επιβεβαιώνω, πως δεν εμπλέκομαι με το TES VI.”

Η Bethesda δεν έχει ζητήσει την επιστροφή του Jeremy Soule, μουσικός συνθέτης τίτλων όπως τα Skyrim, Oblivion και Morrowind, για το The Elder Scrolls VI.

Σύμφωνα με το VG247, ο Soule απάντησε σε πολλούς από τους θαυμαστές του μέσω Facebook πως “δεν έχει κάποια εμπλοκή αυτή τη στιγμή με το TES VI”.

“Πολλοί από τους θαυμαστές με ρώτησαν… Αλλά δεν έχω πει πολλά σχετικά με αυτό προς σεβασμό στην Bethesda,” είπε ο Soule. “Δεν θα γύρναγα ποτέ την πλάτη μου στο TES και πιστεύω πως η συμμετοχή μου βασίζεται σε κάποια δημιουργική απόφαση από πλευράς τους και το που θέλουν να πάνε το franchise. Επιβεβαιώνω λοιπόν, πως αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποια ανάμιξη με το TES VI.”

Η συζήτηση συνεχίστηκε λίγο παραπάνω στα σχόλια με τον Soule να αναφέρει πως “όπως είπε κι η Bethesda, το TES VI έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Η μη συμμετοχή μου σε αυτό το σημείο δεν προμηνύει κάτι αυτή τη στιγμή.”

Αυτά τα νέα, σύμφωνα και με τον Soule, δεν αποκλείουν την επιστροφή του στο The Elder Scrolls VI, αξίζει όμως να αναφερθεί πως ο συνθέτης του Fallout, Inon Zur, είναι αυτός που έχει αναλάβει την μουσική επένδυση του πρόσφατα καθυστερημένου Elder Scrolls Blades, κάτι που ίσως (ή και όχι) είναι μία ένδειξη για τα μελλοντικά σχέδια της Bethesda.

Ο Soule εξέφρασε επίσης αμφιβολίες σχετικά με ορισμένες πρακτικές της Bethesda το 2016, όταν πραγματοποίησε μια συναυλία για τον εορτασμό της ειδικής έκδοσης Skyrim. Η εταιρεία δεν κατάφερε να τον ενημερώσει για την ύπαρξή της και στη συναυλία δεν χρησιμοποιήθηκαν τα επίσημα μουσικά θέματα, αλλά απομαγνητοφώνησε τη σημειογραφία εξ’ ακοής, κάτι που ο Soule χαρακτήρισε ως “λανθασμένη διαδικασία”.

Το The Elder Scrolls VI ανακοινώθηκε στην E3 2018 κατά την διάρκεια του press conference της Bethesda, με ένα μικρό teaser χωρίς κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ο Todd Howard ανέφερε πως το The Elder Scrolls VI θα είναι “το επόμενο παιχνίδι μετά” τον επερχόμενο next-gen τίτλο, Starfield, που είναι το πρώτο ολοκαίνουργιο franchise της εταιρείας εδώ και 25 έτη.


Ο Mike είναι το “μαντρόσκυλο” του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.