Μπατίστ: “Ανταγωνιστικός παίκτης ο Κιλπάτρικ”

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Σον Κιλπάτρικ ο Μάικ Μπατίστ, υπογραμμίζοντας πως το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα αγαπηθεί από τους φιλάθλους της ομάδας.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Σον Κιλπάτρικ ο Μάικ Μπατίστ, υπογραμμίζοντας πως το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού θα αγαπηθεί από τους φιλάθλους της ομάδας. Ο παλαίμαχος παίκτης των “πράσινων” ανέλυσε το παιχνίδι του Αμερικανού παίκτη, ο οποίος αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα του Ρικ Πιτίνο.

Χαρακτηριστικά, ο Μπατίστ τόνισε στην εφημερίδα “Live Sport”: “Το πρώτο που έχω να σας πω είναι πως ο τύπος είναι πολύ ανταγωνιστικός. Μου αρέσει, τον λατρεύω για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Σε όποιο γήπεδο και αν τον βάλεις θα παλέψει σαν σκύλος και θα είναι ανταγωνιστικός. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον καταλάβει αντίπαλος. Πάντα θα τον νιώσει γιατί είναι ανταγωνιστικός”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ματς με τους Κλίπερς και την αντίδρασή του. Ήταν εκείνος που μας οδήγησε στην νίκη, στην παράταση. Δεν είχε ξαναπαίξει στη θέση του πόιντ γκαρντ αλλά αναγκαστήκαμε να τον βάλουμε και τα κατάφερε περίφημα. Είναι τρομερά ανταγωνιστικός και δεν διστάζει καθόλου. Μπορεί να σουτάρει καλά είτε από ντρίμπλα είτε όχι. Να παίξει πικ-εν-ρολ, να οργανώσει. Και είναι solid αμυντικός. Θα τον λατρέψουν στον Παναθηναϊκό και όλοι στην Ευρώπη. Είναι μαχητής και είναι εξαιρετικός συμπαίκτης στα αποδυτήρια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.