Ετσι αποχαιρέτησε τη Γιαγκελόνια ο Σβιντέρσκι

Ολα όσα έγραψε ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά

Με ένα μακροσκελές κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιαγκελόνια, ο Κάρολ Σβινέρσκι, ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ αποχαιρέτισε την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. 
Αναφέρει τα εξής: «Από την οπτική γωνία αυτών των τελευταίων τεσσάρων χρόνων, είμαι χαρούμενος που έπαιξα στο Μπιάλιστοκ. Σίγουρα θα μου λείψετε, πέρασα μεγάλο μέρος της ζωής μου στη Γιαγκελόνια. Εδώ μεγάλωσα τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άντρας. Έκανα αυτό το σημαντικό άλμα στην καριέρα μου, έτσι μετά από 4,5 χρόνια όπου έπαιξα με την φανέλα της Γιαγκελόνια, τώρα θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ.
Πέρασα μερικά καλά χρόνια στη Γιαγκελόνια. Η αρχή βέβαια, ήταν σίγουρα δύσκολη. Αυτό το άλμα, από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα, δεν ήταν εύκολο, αλλά είμαι χαρούμενος που ο κόουτς Πρόμπιερζ μου έδωσε την ευκαιρία και άρχισα να παίζω στην πρώτη κατηγορία του πολωνικού ποδοσφαίρου. Ήταν το όνειρό μου από την παιδική ηλικία και δούλεψα σκληρά για να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο των αγώνων στην Πολωνία.
Είναι γνωστό ότι υπήρξαν πολλές καλές στιγμές, όπως όμως και άσχημες, για παράδειγμα η σεζόν του 2015/16, όταν έπρεπε να αγωνιστούμε για την παραμονή μας μέχρι το τέλος. Ο προπονητής Μάμροτ επίσης πίστεψε πολύ στις ικανότητές μου και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω. Νομίζω πως ξεπλήρωσα την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, ειδικά το τελευταίο εξάμηνο η απόδοσή μου ήταν πραγματικά καλή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.