Τέλος και επίσημα ο Μπαρτζώκας!

Όπως είχε ενημερώσει πριν από λίγη ώρα το Novasports.gr ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Χίμκι.

Όπως είχε ενημερώσει πριν από λίγη ώρα το Novasports.gr ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Χίμκι. 

Ο Έλληνας τεχνικός έλυσε τη συνεργασία του με το ρωσικό σύλλογο μετά από πέντε περίπου μήνες και τα ηνία της ομάδας θα αναλάβει ο Ρίμας Κουρτινάιτις που επιστρέφει στον πάγκο της Χίμκι μετά το 2016. 

Ο γενικός διευθυντής του ρωσικού συλλόγου, Πάβελ Αστάκχοφ, τόνισε: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη συνεργασία. Κάτω από την καθοδήγησή του πέρσι είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα φτάνοντας στα play offs. Εκτιμούμε τη συμβολή του στην πρόοδο του κλαμπ. Δυστυχώς φέτος τα αποτελέσματα δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της διοίκησης, των χορηγών και των φιλάθλων. Ξέρουμε πως τα προβλήματα μέσα στην ομάδα δεν περιορίζονται στο ρόλο και τις δράσεις του προπονητή, αλλά προκειμένου να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση και για να δώσουμε έναν αέρα ανανέωσης στην ομάδα, πήραμε αυτή την απόφαση. Εύχομαι στον Γιώργο καλή συνέχεια στην καριέρα του». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.