Στο εξωτερικό κοιτάει ο ΟΦΗ

Ο Γιάννης Σαμαράς έχει αναλάβει τη διαδιακασία εξεύρεσης του αντικαταστάτη του Νίκου Παπαδόπουλου και προσανατολίζεται αρχικά στην αγορά του εξωτερικού.

Οι εξελίξεις στον ΟΦΗ είναι ραγδαίες μετά την αποπομπή του Νίκου Παπαδόπουλου. Η διοίκηση της ομάδας είχε αποφασίσει να πορευτεί μέχρι τέλους με τον Έλληνα τεχνικό, ωστόσο το περιστατικό με τον Χρήστο Κουτσοσπύρο άνοιξε επί της ουσίας την πόρτα της εξόδου στον προπονητή της ομάδας.

Ακριβώς λοιπόν επειδή η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε αναπάντεχα, ο ΟΦΗ δεν είχε προετοιμάσει την επόμενη μέρα. Κατά συνέπεια ξεκίνησε η προσπάθεια εξεύρεσης του αντικαταστάτη του Νίκου Παπαδόπουλου από την Τρίτη το πρωί και εκ του μηδενός. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έρευνα στην αγορά του εξωτερικού.

Τη διαδικασία έχει αναλάβει ο Γιάννης Σαμαράς, ο οποίος θα ψάξει να βρει την ιδανική λύση για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ με έναν προπονητή ο οποίος θα ταιριάζει στη νέα φιλοσοφία της ομάδας. Οι κινήσεις του θα είναι προσεγμένες, ωστόσο οι υποχρεώσεις της ομάδας τον αναγκάζουν να κινηθεί και σχετικά γρήγορα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.