Ψάχνουν τον “εκλεκτό” στο Ηράκλειο

Δεκάδες είναι οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του ΟΦΗ για τη θέση του προπονητή, ωστόσο οι υπεύθυνοι του συλλόγου του Ηρακλείου ακόμα αναζητούν τον "εκλεκτό".

Δεκάδες είναι οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του ΟΦΗ για τη θέση του προπονητή, ωστόσο οι υπεύθυνοι του συλλόγου του Ηρακλείου ακόμα αναζητούν τον “εκλεκτό”. 

Οι Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς, καθώς και ο Ηλίας Πουρσανίδης εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις από την Ελλάδα, όμως το βάρος έχει πέσει στην αγορά του εξωτερικού. Πάντως για την ώρα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση, αν και οι Κρητικοί θα ήθελαν να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό το συγκεκριμένο θέμα. 

Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά την αιφνίδια εξέλιξη στο θέμα με το Νίκο Παπαδόπουλο. Η διοίκηση του ΟΦΗ δεν είχε καμία πρόθεση να απομακρύνει τον Έλληνα τεχνικό και ήθελε να τον στηρίξει μέχρι το τέλος, ωστόσο όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, οδήγησαν τον ΟΦΗ στην απόφαση απομάκρυνσης του Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι του ΟΦΗ έριξαν το βάρος στο θέμα του προπονητή και εξετάζουν με προσοχή όσα ονόματα έχουν προταθεί στο κλαμπ. 

Για την ώρα, ο Νίκος Καραμπετάκης εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού και θα κοουτσάρει τον ΟΦΗ στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη και πιθανότατα και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.