Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα και προσκλήσεις από την επερχόμενη ταινία “Alita: Battle Angel/Αλίτα:Ο Άγγελος της Μάχης”

Πλούσια, πλούσια δώρα.Πιστός θαυμαστής της δράσης και της περιπέτειας; Ανέκαθεν λάτρης των manga;...

Πλούσια, πλούσια δώρα.

Πιστός θαυμαστής της δράσης και της περιπέτειας; Ανέκαθεν λάτρης των manga; Αν απάντησες ναι σε έστω μία από τις δύο ερωτήσεις, τότε το “Alita: Battle Angel” είναι για σένα, όπως ακριβώς κι ο νέος μας διαγωνισμός! Το IGN Greece σε συνεργασία με την Odeon σας χαρίζουν μια πλούσια λίστα συλλεκτικών και μοναδικών δώρων, από την επερχόμενη ταινία.

Το “Alita: Battle Angel” πρόκειται για μια επική περιπέτεια για τη δύναμη και την ελπίδα, που βασίζεται στο ομώνυμο manga του Yukito Kishiro, γνωστό και ως “Gunnm”. Η ταινία έρχεται από τον Robert Rodriguez (Sin City, Planet Terror), με την παραγωγή να αναλαμβάνουν οι James Cameron και Jon Landau, και το σενάριο ο Cameron με την Laeta Kalogridis.

Στο cast βρίσκουμε τους Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley, Keean Johnson, ενώ να σημειώσουμε πως το θεματικό τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει η Dua Lipa.

Δώρα

10 x διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας την Τετάρτη 13/2, Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111 & Λεοντίου – Ν. Κόσμος 117 45) . Ώρα προσέλευσης 19:30, ώρα έναρξης 20:00.

T- Shirt Female XL + Adhesive phone grip stand
T- Shirt Female L + Bandana
T- Shirt Female S + Temporary tattoo sheet
T- Shirt Female M + Laptop decal sheet
T- Shirt Male L + Keychain
T- Shirt Male S + Keychain

Σύνολο: 16 νικητές

Όταν η Αλίτα ξυπνά χωρίς να θυμάται ποια είναι σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει, την περιμαζεύει ο Ίντο, ένας ευγενικός επιστήμονας που αντιλαμβάνεται ότι κάπου μέσα σε αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται η καρδιά και η ψυχή μιας νεαρής γυναίκας με ξεχωριστό παρελθόν. Καθώς η Αλίτα μαθαίνει να περιπλανιέται στη νέα της ζωή και στους επικίνδυνους δρόμους της Άιρον Σίτι, ο Ίντο προσπαθεί να την προφυλάξει από το αινιγματικό παρελθόν της, τη στιγμή που ο «περπατημένος» νέος της φίλος Χιούγκο είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει να ξυπνήσει τις μνήμες της. Μόνο όταν οι φονικές και διεφθαρμένες δυνάμεις της πόλης καταδιώκουν την Αλίτα, εκείνη ανακαλύπτει ένα στοιχείο για το παρελθόν της – έχει μοναδικές πολεμικές ικανότητες και αυτοί που είναι στην εξουσία θα κάνουν τα πάντα για τις υποτάξουν. Αν καταφέρει να τους ξεφύγει, ίσως να είναι το κλειδί για τη σωτηρία των φίλων της, της οικογένειάς της και του κόσμου που έμαθε να αγαπά.

14 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

Επίσημοι κανόνες.

Πάρε Μέρος

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.