Με Τσιγκρίνσκι στο ντέρμπι (pic)

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αποστολή της η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Επιστρέφουν Μπακασέτας, Πόνσε και Άλεφ.

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην αποστολή της η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Επιστρέφουν Μπακασέτας, Πόνσε και Άλεφ.

Με προπόνηση που πλησίασε στην ώρα διεξαγωγής του Κυριακάτικου ντέρμπι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Μανόλο Χιμένεθ προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του στα Σπάτα και με το τέλος της ήταν στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο Ουκρανός αμυντικός έβγαλε το πρόγραμμα δίχως να αισθάνεται ενοχλήσεις και τέθηκε στην διάθεση του Ισπανού προπονητή, ο οποίος θα κρίνει εάν θα τον τοποθετήσει στο αρχικό σχήμα ή αν θα πάει με δίδυμο Τσόσιτς-Οικονόμου. 

Από εκεί και έπειτα ο Νίκλας Χουλτ ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Φοίβος Μπότος που τραυματίστηκε στον αγώνα της Κ19 με τον Ολυμπιακό υπέστη κάκωση στον αριστερό ώμο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. 

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.