PAOK family… στην πράξη!

Ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε το δικό μήνυμα συσπείρωσης στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, τοποθετώντας στο ίδιο κάδρο τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του συλλόγου

Η οικογένεια Σαββίδη δείχνει ότι πήρε ζεστά την υπόθεση στήριξης της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Προηγήθηκε η συζήτηση που έγινε χθες (25/2) βράδυ στο Μακεδονία Παλάς με τον πρόεδρο της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς. Ακολούθησε σήμερα το πρωί το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη προς τους Ουίλιαμ Χάτσερ και Φιλ Γκος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα στον “Δικέφαλο”, να επιστρέψουν άμεσα στην Ελλάδα. Πριν λίγη ώρα, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη “χτύπησε” ξανά, με νέα ανάρτηση στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, αρχικά θυμίζει στον κόσμο του “Δικέφαλου” το σημαντικό ραντεβού του με την ποδοσφαιρική ομάδα, αύριο, στην Τούμπα, στον επαναληπτικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Στη συνέχεια, θυμίζει τον αγώνα μπάσκετ με αντίπαλο τον Χολαργό, για το πρωτάθλημα, στις 2 Μαρτίου, στο PAOK Sports Arena. Παροτρύνει όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ να βρεθούν κι εκεί, στηρίζοντας και την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, ως οικογένεια. Το μήνυμα προφανώς εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης που πήρε η οικογένεια Σαββίδη για ενεργοποίηση για την οικονομική σωτηρία του “ασπρόμαυρου” τμήματος καλαθοσφαίρισης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.