Γκουαρντιόλα: “Θα φύγω αν με απολύσουν”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, μόνο αν τον απολύσει η διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, μόνο αν τον απολύσει η διοίκηση της αγγλικής ομάδας. Ο Καταλανός τεχνικός διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελα να έχει συμφωνήσει από τώρα με τη διοίκηση της Γιουβέντους, για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, το προσεχές καλοκαίρι. Παράλληλα, ο Γκουαρντιόλα τα έχωσε στον βρετανικό Τύπο, για το γεγονός πως κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο σενάριο.

Χαρακτηριστικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: “Έγραψε κάποιος στο twitter ότι πηγαίνω στη Γιουβέντους κι αμέσως κυκλοφόρησε στα Μέσα… Πάρτε τηλέφωνο τον σύλλογο, εμένα, τον μάνατζέρ μου, κάποιον που να συνδέεται με την υπόθεση, τη Γιουβέντους ή ακόμα και τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προτού το γράψετε… Δεν θα πάω στη Γιουβέντους για τα επόμενα δυο χρόνια. Θα βρίσκομαι στη Μάντσεστερ Σίτι γιατί έχω συμβόλαιο και μακάρι να μείνω και ακόμα περισσότερα χρόνια. Μόνο με απολύσουν θα φύγω και θα πάω στο σπίτι μου. Αλλά αν κάποιος γράψει στο twitter ότι είμαι στην Αμερική τότε πάλι θα κυκλοφορήσει ότι… αναλαμβάνω ομάδα των ΗΠΑ…”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.