Μπολόνια για φίλημα!

Η Μπολόνια έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Κάλιαρι και κατάφερε να την νικήσει παίζοντας στα ''κόκκινα'' από την αρχή μέχρι το τέλος.Πρώτη νίκη στο ''Ρενάτο Νταλάρα'' μετά τις 30 Νοεμβρίου για την ομάδα του Μιχάιλοβιτς.

Η Μπολόνια έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Κάλιαρι και κατάφερε να την νικήσει παίζοντας στα ”κόκκινα” από την αρχή μέχρι το τέλος.Πρώτη νίκη στο ”Ρενάτο Νταλάρα” μετά τις 30 Νοεμβρίου για την ομάδα του Μιχάιλοβιτς.

Αποφασισμένη και σοβαρή η Μπολόνια μπήκε από νωρίς με σκοπό να σκοράρει και έχασε ευκαιρίες με μεγαλύτερη του Σανταντέρ μόλις στο 6ο λεπτό.Ο Παραγουανός τραυματίστηκε στο 21ο λεπτό δίνοντας την θέση του στον Ορσολίνι που κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπράνταριτς και στο 32ο λεπτό ο Χιλιανός Πούλγκαρ μετέτρεψε σε γκολ το πρώτο πέναλτι της Μπολόνια στο πρωτάθλημα.Η Κάλιαρι είχε μόλις μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος με το δοκάρι του Ζοάο Πέδρο με το 1-0 να μένει ως το τέλος.

Στο 2ο ημίχρονο η Μπολόνια έχασε αρκετές ευκαιρίες όμως η Κάλιαρι είχε την τύχη να έχει σε εξαιρετική μέρα τον Κράνιο που σταματούσε κάθε προσπάθεια των γηπεδούχων.Δεν μπόρεσε όμως να σταματήσει και τον Ρομπέρτο Σοριάνο που στο 77ο λεπτό πέτυχε το πρώτο του στην Ιταλία μετά την περίοδο 2015-16 με την φανέλα της Σαμπτόρια διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.Η Κάλιαρι έχασε την 2η της ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο με την κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο να αποκρούει εντυπωσιακά ο Σκορούπσκι.

Η Μπολόνια πέτυχε την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα, 3η στην έδρα της όμως παραμένει στην ζώνη του υποβιβασμού, σε απόσταση ενός βαθμού από την Έμπολι που παίζει αύριο στο Ολίμπικο με τη Ρόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.