Σιώπης και Βαλεριάνος: “Είναι τιμή…”

Πώς σχολίασαν οι δύο παίκτες του Αρη τις κλήσεις στην Εθνική ομάδα για τα παιχνίδια με Λίχτενσταϊν και Βοσνία για τα προκριματικά του UEFA EURO 2020

Οι Μανώλης Σιώπης και Γιώργος Βαλεριάνος έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Αρη μετά από την κλήση τους στην Εθνική για τα παιχνίδια με Λιχτενστάιν και Βοσνία για τα προκριματικά του UEFA EURO 2020.
Παράλληλα και ο Αρης βάζει παίκτες στην Εθνική μετά από χρόνια καθώς μετά από τον Μιχάλη Σηφάκη και τον Θανάση Πρίττα δεν είχε παίκτη στην Εθνική. Σηφάκης και Πρίττας ήταν στην Εθνική για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010 ενώ τελευταία φορά, σε φιλικό παιχνίδι, ο Αρης είχε παίκτη με τον Μάρκο Βελλίδη που είχε κληθεί για το φιλικό αγώνα με την Νορβηγία στο Οσλο, στις 15 Αυγούστου του 2012.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις των δύο παικτών έχουν ως εξής
Μανώλης Σιώπης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην εθνική ομάδα. Είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την εθνική ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Γιώργος Βαλεριάνος: «Είναι τιμή και όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή η κλήση στην εθνική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.