Οι «γίγαντες» στο πιάτο σας! (videos)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα αναμετρώνται στο Ολντ Τράφορντ και η ποδοσφαιρική Ευρώπη υποκλίνεται στους δύο «γίγαντες»!

Είναι ένα παιχνίδι με πλούσια παράδοση, καθώς οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί οκτώ φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάντσεστερ να κερδίζει μόλις τη μία, την Μπαρτσελόνα τρεις, ενώ τέσσερα παιχνίδια ολοκληώθηκαν ισόπαλα. Τελευταία φορά συναντήθηκαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2011, με την Μπαρτσελόνα να επικρατεί 3-1. H αμέσως προηγούμενη αναμέτρηση ήταν και πάλι σε τελικό της διοργάνωσης, το 2009, με την Μπαρτσελόνα να κερδίζει 2-0. 

Συνολικά έχουν βρεθεί έντεκα φορές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και ο απολογισμός είναι μοιρασμένος (3-4-4), ενώ η  Μάντσεστερ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Μπαρτσελόνα εντός έδρας σε 4 αναμετρήσεις (2-2-0).


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε την ευκαιρία να προετοιμάσει την ομάδα του με μεγαλύτερη άνεση, καθώς δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, λόγω των ημιτελικών Κυπέλλου Αγγλίας.Οι Άγγλοι βέβαια έρχονται από ακόμα μια ήττα από τη Γουλβς με 2-1 (είχανηττηθεί και στο Κύπελλο με το ίδιο σκορ), χάνοντας έδαφος στη μάχη της τετράδας στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ. 

Αμφίβολοι είναι ο  Ράσφορντ και ο Μάτιτς, απόντες οι Ερέρα, Σάντσεζ και Μπεϊγί.

Σαν σήμερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε 7-1 τη Ρόμα και φυσικά υπήρξε σχετική ανάρτηση στο twitter!

Δείτε παρακάτω πλάνα από την προπόνηση της Μάντσεστερ εν όψει της αμανέτρησης με την Μπαρτσελόνα. 

Μπαρτσελόνα 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε οδηγεί την Μπαρτσελόνα σε ακόμα έναν τίτλο στην Ισπανία μετά και τη νίκη 2-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Καμπ Νοου”. Σκόραραν οι Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, οι οποίοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση. Ο Μέσι έχει πετύχει 22 γκολ σε 29 αγώνες απέναντι σε αγγλικές ομάδες. Δύο από αυτά τα τέρματα στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε Ρώμη (2009) και Λονδίνο (2011) αντίστοιχα. Η Μπαρτσελόνα μας θύμισε τα γκολ με post στο instagram. 

 Ο Σουάρες έχει σημειώσει 20 γκολ στο  πρωτάθλημα, αλλά το τελευταίο του στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν στις 4 Απριλίου του 2018 (!) κόντρα στη Ρόμα. Μάλιστα, έχει να σκοράρει εκτός έδρας στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο του 2015, και ένα παιχνίδι και πάλι απέναντι στη Ρόμα!

Ο Ντεμπελέ είναι αμφίβολος, ενώ διαθέσιμος ξανά είναι ο Βιδάλ. Εκτός ο Βερμάλεν και ο τραυματίας Ραφίνια. 

Ο Πικέ επιστρέφει “σπίτι του”, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος και η Μπαρτσελόνα ανέβασε σχετική φωτογραφία με τον Καταλανό αμυντικό να περπατάει στο χορτάρι του Ολντ Τράφορντ. 

View this post on Instagram

? Piqué back at Old Trafford ? @3gerardpique

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.