“Ασπρόμαυρο” δώρο στην Πάολα!

Πέλκας, Πασχαλάκης και Λημνιός χάρισαν μια... μοναδική ερμηνεία στη λαϊκή τραγουδίστρια μετά την κατάκτηση του τίτλου, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ της δώρισε μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών

Τα μεθεόρτια των “ασπρόμαυρων” για την κατάκτηση του τίτλου καλά κρατούν. Αυτή τη φορά, συμμετοχή -χωρίς να το γνωρίζει εξ αρχής, πάντως- είχε και η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Πάολα. Η τελευταία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Βινύλιο” το βράδυ της Μ. Τρίτης, όπου μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι και άλλα πολλά, ενώ, μεταξύ άλλων, ερμήνευσε ζωντανά τραγούδια που δεν ανήκουν στο μέχρι σήμερα ρεπερτόριό της.

Οι συντελεστές της εκπομπής, πάντως, της είχαν μια έκπληξη. Έπαιξαν βίντεο με τρεις παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ, και συγκεκριμένα τους Δημήτρη Λήμνιο, Δημήτρη Πέλκα και Αλέξανδρο Πασχαλάκη, να της αφιερώνουν -με το δικό τους μοναδικό τρόπο, που δεν έχει καμία σχέση με το πόσο καλοί είναι στον αγωνιστικό χώρο!- λαϊκό άσμα μπροστά στην κάμερα, αλλά και να της στέλνουν την αγάπη τους.
Στη συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης έκανε δώρο στην λαϊκή τραγουδίστρια μία φανέλα του ΠΑΟΚ υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της ομάδας. Η Πάολα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, καθώς είναι οπαδός της ομάδας. Θυμίζουμε ότι οι “ασπρόμαυροι” είχαν γιορτάσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την περασμένη σεζόν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν τότε η γνωστή τραγουδίστρια.
Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής στο σχετικό βίντεο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.