Τσιλιανίδης: “Καμία επαφή με τον Παναθηναϊκό”

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υπογράμμισε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό, παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν κάτι τέτοιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα διαιτητικά παράπονα του Αστέρα Τρίπολης, στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υπογράμμισε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Παναθηναϊκό, παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν κάτι τέτοιο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα διαιτητικά παράπονα του Αστέρα Τρίπολης, στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πως πρώτα θα μιλήσει με τους ιθύνοντες των Αρκάδων, πριν αποφασίσει το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο Τσιλιανίδης μίλησε στην εφημερίδα “Live Sport”. Αναλυτικά:

Ήταν η πολύ χαρακτηριστική η εικόνα σου να γελάς κατά την ακύρωση του γκολ σου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Πώς ένιωσες εκείνη τη στιγμή; 

«Έχω κουραστεί πολύ να διαμαρτύρομαι. Κυρίως γιατί με βλέπω μετά στα βίντεο και δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η εικόνα. Αποφάσισα από εδώ και πέρα να γελάω με τέτοια σφυρίγματα και να προσπαθώ να το απολαμβάνω όσο γίνεται, αφού δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Ήμουν απογοητευμένος εκείνη τη μέρα, γιατί προσπαθήσαμε πάρα πολύ και στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Περισσότερο, όμως, ήμουν στεναχωρημένος γιατί θα μπορούσε να έχει μετρήσει εκείνο το γκολ και να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω». 

Πώς βίωσες την πρώτη σου ευρωπαϊκή εμπειρία, το περασμένο καλοκαίρι για τα προκριματικά του Europa League; 

«Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Για τις αναμετρήσεις μένουμε με πικρή γεύση, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχαμε το προβάδισμα και κατάφερε η Χιμπέρνιαν να κάνει την ανατροπή, ενώ στον επαναληπτικό, που ήμασταν πολύ καλύτεροι, δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε. Η χρονιά άρχισε με φιλοδοξίες και υψηλές απαιτήσεις από όλους δεν φανταζόμασταν πως τώρα θα παλεύαμε για τη σωτηρία».

Τι έφταιξε και έφτασε ο Αστέρας να παλεύει για την παραμονή; 

«Δεν μπορώ να σου πω κάτι συγκεκριμένο. Είναι πολλά που επηρέασαν την κατάσταση. Τα διαιτητικά λάθη, σίγουρα έπαιξαν μεγάλο ρόλο, όμως αν εξαιρέσουμε αυτά θεωρώ πως είχε να κάνει και με το σκοράρισμα. Μια ομάδα που έχει εύκολα το γκολ μετά μπορεί να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, αλλά όταν μια ομάδα δεν σκοράρει, μπορεί να δεχθεί γκολ κι από μισή φάση. Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Είναι αλληλουχία πραγμάτων». 

Το όνομά σου έχει ακουστεί ακόμα και για τον Παναθηναϊκό. Έχει συζητήσει με τον Αστέρα για ανανέωση ή έχει υπάρξει κρούση από άλλες ομάδες; 

«Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, κάναμε μια πρώτη επαφή με τον Αστέρα πριν από λίγο καιρό, όμως οι συζητήσεις έχουν “παγώσει” εξαιτίας της βαθμολογικής θέσης της ομάδας. Περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά, να ηρεμήσουμε, γιατί το χρειαζόμαστε όλοι. Ήταν μια έντονη χρονιά, πρέπει και εγώ να κοιτάξω το μέλλον μου. Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα, δεν έχει υπάρξει κάποια κρούση, περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.