Αναζητεί επιθετικό ο Μάρκο Σίλβα

Στην ξένη αγορά φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του ο Μάρκο Σίλβα, προκειμένου να βρει έναν επιθετικό, ο οποίος θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των «ερυθρολεύκων», εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν.

Στην ξένη αγορά φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του ο Μάρκο Σίλβα, προκειμένου να βρει έναν επιθετικό, ο οποίος θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης των «ερυθρολεύκων», εν όψει του δεύτερου μισού της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει να μελετάει διάφορες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση και σύντομα θα κάνει τις εισηγήσεις του, στη διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Παράλληλα, θεωρείται βέβαιη η παραχώρηση του Άλαν Πουλίδο με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αφού δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν. Επίσης, ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον του Φινμπόγκασον στο λιμάνι. Αν τελικά ο Ισλανδός επιθετικός ζητήσει να αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδος, τότε θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στην ελληνική αγορά. 

Επίσης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει επιστροφή κάποιου παίκτη των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι αγωνίζονται με τη μορφή δανεισμού στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, οι Βέργος και Ιωαννίδης είναι υποψήφιοι να επιστρέψουν, προκειμένου να αποτελέσουν μια ακόμα λύση στα χέρια του Σίλβα, εν όψει του υπολοίπου της εφετινής σεζόν. Ο πρώτος αγωνίζεται στην Καρλσρούη με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο δεύτερος στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.