Μπαρτομέου : «Σεβασμός στον ύμνο της Ισπανίας»

Το δικό του μήνυμα ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ισπανίας το ερχόμενο Σάββατο έστειλε στους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος της Καταλονικής ομάδας Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου κάνοντας έκκλησή του για σεβασμό στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ισπανίας

Το δικό του μήνυμα ενόψει του τελικού του κυπέλλου Ισπανίας το ερχόμενο Σάββατο (22.30 Novasports 1 HD) έστειλε στους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος της Καταλονικής ομάδας Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου.

Η έκκλησή του για σεβασμό στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ισπανίας, όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, πριν από το μεγάλο ματς με την Σεβίλλη στην Μαδρίτη έχει να κάνει ασφαλώς με το κλίμα που υπάρχει έπειτα από τα πολιτικά γεγονότα στην Ιβηρική χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Η Μπάρτσα του αθλητισμού και του πολιτισμού» αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Καταλονία, ζήτησε μεταξύ άλλων την απελευθέρωση των κρατουμένων μετά τα όσα έγιναν και αναφέρθηκε επίσης στο παραδοσιακό μέρος του τελικού σε ότι αφορά τον εθνικό ύμνο της Ισπανίας.

«Το Σάββατο πηγαίνουμε στη Μαδρίτη για να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε έναν τίτλο που θα είναι κάτι το συναρπαστικό. Ζητώ από τους οπαδούς να απολαύσουν το παιχνίδι και να υποστηρίξουν την ομάδα με ειρηνικό τρόπο. Ανέκαθεν ζητάμε να γίνονται σεβαστά τα σύμβολα ταυτότητας. Τα δικά μας σύμβολα, κι ακριβώς όπως θέλουμε να σεβόμαστε τα δικά μας, θέλω να σκέφτομαι ότι  οι οπαδοί μας δεν θα υποτιμήσουν οποιοδήποτε άλλο σύμβολο, έστω και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για ορισμένες ενέργειες κατά του λαού της Καταλονίας τα τελευταία χρόνια..» είπε, προσπαθώντας να αποτρέψει την οποιαδήποτε ενέργεια που θα πολιτικοποιήσει την  ατμόσφαιρα στην μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. 

Για τον Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου η στάση των οπαδών της Μπαρτσελόνα πρέπει να αποτελέσει μια καλή ευκαιρία έτσι ώστε οι Καταλανοί να απαιτήσουν σεβασμό, δείχνοντας σεβασμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.