Απειλούνται με τιμωρία Τόμπσον και Λοβ

Υπαρκτός κίνδυνος τιμωρίας των Τρίσταν Τόμπσον και Κέβιν Λοβ έχει προκύψει μετά τον καβγά στον οποίο ενεπλάκη ο πρώτος και συμμετείχε ο δεύτερος στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου τελικού του NBA.

Υπαρκτός κίνδυνος τιμωρίας των Τρίσταν Τόμπσον και Κέβιν Λοβ έχει προκύψει μετά τον καβγά στον οποίο ενεπλάκη ο πρώτος και συμμετείχε ο δεύτερος στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου τελικού του NBA. 

Συγκεκριμένα, ο Τρίσταν Τόμπσον αποβλήθηκε με βίαιο φάουλ δεύτερου βαθμού (Flagrant 2) σε βάρος του Λίβινγκστον, όταν προσγείωσε τον αγκώνα του στο στήθος του γκαρντ των Γουόριορς. Ο λόγος ήταν το σουτ που έκανε ο Λίβινγκστον στο φινάλε του αγώνα με τον αγώνα να έχει κριθεί, με τον Τόμπσον να θεωρεί πως παραβιάστηκε ο άγραφος κανόνας που θέλει την ομάδα που προηγείται να μην εκδηλώνει την τελευταία επίθεση. Βέβαια οι Γουόριορς έχουν καλή δικαιολογία, μιας και ο χρόνος επίθεσης τους δεν κάλυπτε τον χρόνο του αγώνα, που σημαίνει πως αν δεν εκδήλωναν επίθεση θα χρεώνονταν με λάθος, όπως υποστήριξαν όλοι οι πρωταγωνιστές. 

Το ζήτημα είναι ότι πρόβλημα ενδέχεται να αντιμετωπίσει και ο Κέβιν Λοβ, ο οποίος μπήκε στο παρκέ κατά τη διάρκεια της μίνι-σύρραξης μεταξύ Τόμπσον και Γκριν, ενώ εκείνη τη στιγμή δεν συμμετείχε στο παιχνίδι (ήταν στον πάγκο). Αυτό απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς και ενδέχεται να κοστίσει στον Λοβ τη συμμετοχή του στον δεύτερο τελικό, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο, όπως και στην περίπτωση του Τόμπσον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.