Τέλος ο Λυκογιάννης από τον Ίκαρο

Παρελθόν αποτελεί από τον Ίκαρο Καλλιθέας αποτελεί ο Άρης Λυκογιάννης, μετά από τέσσερα χρόνια.

Παρελθόν αποτελεί από τον Ίκαρο Καλλιθέας αποτελεί ο Άρης Λυκογιάννης, μετά από τέσσερα χρόνια. Ο Έλληνας κόουτς έλυσε την συνεργασία του με τη διοίκηση της ομάδας, μετά την ήττα από το Περιστέρι για τη 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Ο ίδιος τόνισε πως φεύγει ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας του, τα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση του Ίκαρου Καλλιθέας αναφέρει: «Κατόπιν συνάντησης με την διοίκηση του συλλόγου το πρωί της Κυριακής, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Άρη Λυκογιάννη.

Ο Άρης Λυκογιάννης ανέλαβε τον Ίκαρο στα μέσα της σεζόν 2008-09 και τον οδήγησε στην άνοδο από την Β Εθνική στην Α2. Την επόμενη περίοδο ο Ίκαρος ως νεοφώτιστος αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α2 και τη σεζόν 2010-11 τερμάτισε στην 10η θέση της Α1 με 10 νίκες και 16 ήττες, που αποτελεί ένα από τα καλύτερα ρεκόρ νεοφώτιστης ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ».

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: «Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, έτσι και η δική μου διαδρομή στον Ίκαρο. Πετύχαμε σπουδαία πράγματα στα τέσσερα χρόνια της θητείας μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και όλους τους παίκτες μου. Πάνω απ’ όλα θέλω να τονίσω πως ο Ίκαρος αποτελεί μια ξεχωριστή και απολύτως υγιή κατάσταση για το Ελληνικό μπάσκετ, με έναν ιδιοκτήτη πρότυπο σαν τον Δημήτρη Αγγελόπουλο. Στην παρούσα φάση η συνεργασία μας έπρεπε να λυθεί, αλλά θα ήθελα να ευχηθώ επιτυχίες στον Ίκαρο και κυρίως να τύχει της αντιμετώπισης που του αξίζει απ’ όλους τους φορείς του αθλήματος».

Ο ισχυρός άνδρας του Ίκαρου, Δημήτρης Αγγελόπουλος υπογράμμισε από την πλευρά του: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόουτς για όλα όσα έχει κάνει τις τέσσερις σεζόν της παρουσίας του στον Ίκαρο. Με τον Άρη ανεβήκαμε δύο κατηγορίες και είχαμε πολύ καλή παρουσία στην πρώτη μας συμμετοχή στην Α1. Αυτή την στιγμή, όμως, κρίναμε πως η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει την ομάδα να αποδώσει καλύτερα και να πετύχει νίκες. Ο Άρης Λυκογιάννης είναι σπουδαίος προπονητής και εξαιρετικός χαρακτήρας και τον θεωρούμε μέλος της οικογένειας του Ικάρου. Θα θέλαμε να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του και δεν αποκλείεται μια μέρα οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.