Έρχεται νέο μεγάλο update με άρωμα από το World of Warcraft

H Blizzard ανακοίνωσε ένα νέο μεγάλο update για το Heroes of the Storm με όνομα Echoes of Alterac. Όπως καταλαβαίνεται από την ονομασία, το update θα έχει θέμα το World of Warcraft.

H Blizzard διεξήγαγε μία ψηφιακή συνέντευξη τύπου στην οποία παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι από όλες τις χώρες, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από το IGN Greece και το Cowboy TV, όπου η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο μεγάλο update για το Heroes of the Storm με όνομα Echoes of Alterac. Όπως καταλαβαίνεται από την ονομασία, το update θα έχει θέμα το World of Warcraft.

Τα προηγούμενα τρία χρόνια, η αμερικάνικη εταιρεία είχε προσφέρει τρία παρόμοια updates με θέμα το Diablo (Eternal Conflict το καλοκαίρι του 2015), το StarCraft (Warhead Junction ανακοινώθηκε στην Gamescom του 2016) και το Overwatch (Απρίλιος του 2017), οπότε η προσθήκη ενός μεγάλου patch στο Nexus με θεματολογία από το Warcraft ήταν η επόμενη λογική κίνηση.

Στην συνέντευξη τύπου έδωσαν το παρών οι Kaeo Milker (Production Director), Matthew Cooper (Lead Content Designer) και Matt Villers (Lead Hero Designer) και ανακοίνωσαν πως το Echoes of Alterac update, θα προσθέσει στο Heroes of the Storm ένα νέο χάρτη και playable hero, καθώς και ένα μεγάλο in-game event με διάφορα δώρα.

Ας δούμε το περιεχόμενο του νέου μεγάλου update του Heroes of the Storm πιο αναλυτικά:

Nέος χάρτης: Alterac Pass
Βασισμένο στο αντίστοιχο Batttleground του World of Warcraft, το Alterac Pass είναι ένας χάρτης με τρία lanes. Από την μία πλευρά έχουμε τις δυνάμεις της Alliance υπό την ηγεσία του νάνου Vandar Stormpike και από την άλλη έχουμε την Frostwolf clan της Horde, με αρχηγό τον τυφλό σαμάνο Drek’Thar. Ο χάρτης θα έχεις τις εξής ιδιαιτερότητες:

Ήρωες αντί για Cores: Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς χάρτες του Heroes of the Storm, στην βάση της εκάστοτε ομάδας θα υπάρχουν οι αρχηγοί της Alliance και Horde αντίστοιχα. Αφού περάσετε από τα Keeps και καταφέρετε να διεισδύσετε στην βάση του αντιπάλου σας, ετοιμαστεί να βρεθείτε αντθμέτωποι με τους Vandar Stormpike και General Drek’Thar. Τα δύο bosses έχουν παρόμοια skills με αυτά που είχαν στο Αlterac Valley Battleground του World of Warcraft.

Cavalry μηχανισμός: Στο κέντρο του χάρτη υπάρχουν τέσσερα cavalry camps, μέσα στα οποία σε διάφορες χρονικές στιγμές θα κάνουν spawn κρατούμενοι. Σκοπός σας είναι να αιχμαλωτίσετε αυτά τα camps και να ελευθερώσετε τους κρατούμενους. Αν τα καταφέρετε, τότε σε κάθε lane θα εμφανιστεί ένα αρκετά δυνατό cavalry unit, το οποίο θα push-άρει το lane, προσφέροντας παράλληλα buffs σε movement speed και damage.

Επιπρόσθετη σημαντικότητα για τα Keeps: Στον χάρτη θα υπάρχουν τρία Keeps και κάθε φορά που καταστρέφετε ένα Keep, ο αντίπαλος ήρωας χάνει 20 από τα συνολικά 60 armor του. Στον ήρωα μπορείτε να επιτεθείτε μετά την καταστροφή ενός μόλις Keep, παρ’ όλα αυτά, αυτό δεν συνιστάται καθώς αν δεν καταφέρετε να τον σκοτώσετε τότε εκείνος θα αναπληρώσει την ζωή του με γρήγορο ρυθμό. Είναι λοιπόν ιδιαίτερα σημαντικό να μπείτε στη διαδικασία να καταστρέψετε όλα τα Keeps πριν επιτεθείτε στο boss.

Nέος playable ήρωας: Yrel
H ηγέτης των Draenei Yrel, πρόκειται να είναι η νέα προσθήκη στο όλο και αυξανώμενο roster του Heroes of the Storm. H Υrel είναι melee tank με τις τέσσερις abilities της να απαιτούν channeling για να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά:

Vindication: ΑοΕ ability η οποία προκαλεί ζημιά στους αντίπαλους ήρωες, ενώ παράλληλα heal-άρει τους συμμάχους.
Righteous Hammer: Mετά από channel λίγων δευτερολέπτων η Yrel χτυπάει οποιαδήποτε εχθρό βρίσκεται μπροστά της με το σφυρί της, προκαλώντας ζημιά και knockback. Όσοι εχθροί χτυπηθούν από το ability, ενώ αυτό έχει maximum charge, παθαίνουν επιπλέον stun.
Avenging Wrath: H Yrel μπορεί να πηδήξει σε μεγάλη απόσταση και να προκαλέσει ζημιά και slow στους αντιπάλους.
Divine Purpose (Trait): H passive της Yrel της επιτέπει να χτησιμοποιήσει οποιαδήποτε βασικό της ability άμεσα με maximum charge, χωρίς mana cost και channel.
Argent Defender (Ultimate): Μία μαγική σφαίρα περικλύει την Yrel, προστατεύοντάς την από το damage και heal-άροντάς της παράλληλα.

Πηγή: ign.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.