Βάργκας: “Ακόμα προσπαθώ να ξεχάσω το πρώτο ματς” (video)

Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στο novasports.gr για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, την αποβολή του στο ματς του α' γύρου και για τη διακοπή του Kυπέλλου.

Ο Ρόναλντ Βάργκας αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι, χωρίς να έχουν ευθύνη οι ίδιοι ποδοσφαιριστές, έχασαν τον βασικό τους στόχο που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του Kυπέλλου:

“Είναι αλήθεια ότι εμείς είχαμε προετοιμαστεί για το ματς κυπέλλου και δεν αλλάξαμε τίποτα στο πρόγραμμά μας. Όταν μας ενημέρωσαν ότι δεν θα γίνει προσπαθήσουμε να δούμε τα θετικά στοιχεία και όχι τα αρνητικά. Από τη στιγμή που λήφθηκε αυτή η απόφαση, εμείς ως παίκτες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, άρα και το δεχθήκαμε. Η κατάκτηση του κυπέλλου ήταν ένας στόχος μας, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει πλέον, συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο που είναι η πρωτιά στα πλέι οφ. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πάρει μέρος η ομάδα στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είναι κάτι που το θέλουμε όλοι. Τόσο οι άνθρωποι της ομάδας όσο κι εμείς οι ποδοσφαιριστές”.

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είπε:

“Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και ξεκούραστοι. Θέλουμε να πάρουμε μια ακόμα νίκη για να αυξήσουμε κι άλλο τη βαθμολογία, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά απ’ τους αντιπάλους μας στα πλέι οφ. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού και ο Αστέρας χρειάζεται τη νίκη, ώστε να πλησιάσει στις θέσεις των πλέι οφ, αλλά ελπίζω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα φύγουμε με τη νίκη”.

Στο παιχνίδι του α’ γύρου, ο ίδιος είχε αποβληθεί κι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο του είχε ασκηθεί αυστηρή κριτική τόσο από τα μέσα ενημέρωσης, όσο και από τον κόσμο της ΑΕΚ. Όπως φαίνεται μάλιστα δεν το έχει ακόμα ξεπεράσει:

“Θέλω να πω ότι στο πρώτο ματς με τον Αστέρα δεν είχα τόσο έντονη αντίδραση όσο φάνηκε. Δέχομαι την απόφαση του διαιτητή. Προσπάθησα να το ξεπεράσω και συνεχίζω να βρίσκομαι σ’ αυτή την προσπάθεια. Σίγουρα δεν τίθεται θέμα εκδίκησης από την πλευρά μας. Σε εκείνο το ματς χάσαμε, αλλά τώρα πρέπει να νικήσουμε για να αυξήσουμε κι άλλο τη βαθμολογική μας διαφορά από τους υπόλοιπους.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.