Πήρε παίκτη από την Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Την τέταρτη μετεγγραφή τους ανακοίνωσαν οι Γκλάζγκοου Ρέιντζερς με τον Στίβεν Τζέραρντ να "ψωνίζει" από την αγαπημένη του Λίβερπουλ. Ο ταλαντούχος επιθετικός μέσος Όβι Ετζάρια θα αγωνιστεί ως δανεικός την επόμενη χρονιά στους Ρέιντζερς.

Την τέταρτη μετεγγραφή τους ανακοίνωσαν οι Γκλάζγκοου Ρέιντζερς με τον Στίβεν Τζέραρντ να “ψωνίζει” από την αγαπημένη του Λίβερπουλ. Ο ταλαντούχος επιθετικός μέσος Όβι Ετζάρια θα αγωνιστεί ως δανεικός την επόμενη χρονιά στους Ρέιντζερς.

Ο Στίβεν Τζέραρντ ανέλαβε την 1η Ιουνίου τους Ρέιντζερς και ήδη έχει κάνει τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ. Έχουν αποκτηθεί ο έμπειρος τερματοφύλακας ΜακΓκρέγκορ (Χαλ), ο αριστερός χαφ Άρφιλντ (Μπέρνλι), ο ακραίος επιθετικός Μέρφι (Μπράιτον) και πλέον ο επιθετικός μέσος Ετζάρια (Λίβερπουλ). 

Ο Ετζάρια πέρσι στο δεύτερο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε δανεικός στην Championship και σε έντεκα συμμετοχές με την φανέλα της Σάντερλαντ πέτυχε ένα γκολ! Διεθνής με την Κ21 της Αγγλίας αποφάσισε να πάει στην Σκωτία για να βοηθήσει τους Ρέιντζερς στην δύσκολη προσπάθεια τους να επανέλθουν στην κορυφή της Πρέμιερσιπ μετά από οκτώ δύσκολα χρόνια!

Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει ζητήσει από την Λίβερπουλ ακόμη τους ταλαντούχους Ράιαν Κεντ και Χάρι Γουίλσον που το πιθανότερο είναι να μετακομίσουν στην Σκωτία αλλά και τον επιθετικό Ντόμινικ Σολάνκε του οποίου η περίπτωση είναι πιο δύσκολη και εξαρτάται από τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Τζέραρντ αυτές τις ημέρες παρακολουθεί διεθνή φιλικά αναζητώντας παίκτες για την περαιτέρω ενίσχυση των Ρέιντζερς. Εθεάθη στα ματς Ιαπωνία-Πορτογαλία και Καναδάς-Τουρκία στο φημισμένο τουρνουά της Τουλόν! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.