Ψάχνει την έξοδο ο Μαρσιάλ

Την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί αυτό το καλοκαίρι ο Αντονί Μαρσιάλ, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Την αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιθυμεί αυτό το καλοκαίρι ο Αντονί Μαρσιάλ, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του. «Είναι πια καιρός» είπε ο Φιλίπ Λαμπολέι, αντιπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού, προσθέτοντας πάντως πως ο αγγλικός σύλλογος θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά  «οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε συμφωνία αρκετούς μήνες τώρα». 

Ο Μαρσιάλ σκόραρε 11 γκολ σε 45 εμφανίσεις με τη Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν, αλλά είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται δραστικά μετά την άφιξη του Αλέξις Σάντσες τον Ιανουάριο. 

«Αφού συνυπολόγισε όλους τους παράγοντες και τις πιθανότητες, ο Αντονί θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» είπε στο γαλλικό RMC Sports. «Υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά τώρα δεν είναι η ώρα να τους αναλύσουμε. Νομίζω πως όταν ένας σύλογος όπως η Γιουνάιτεντ, το πιο ισχυρό κλαμπ στον κόσμο δεν μπορεί να βρει μια φόρμουλα συμφωνίας μετά από 8 μήνες διαπραγματεύσεων, τότε δεν θέλει να κρατήσει έναν τόσο σημαντικό παίκτη στην ομάδα της. Γι΄ αυτό και έχει παρθεί αυτή η απόφαση. Όλοι θα εκφέρουν άποψη για το θέμα, αλλά νομίζω πως είναι καιρός να επανεκκινήσει την καριέρα του», κατέληξε ο μάνατζερ του Μαρσιάλ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.