«Ζωντανή» για την τρίτη θέση η ΑΖ

Η Άλκμααρ νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Ντεν Χάαγκ στην αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Ερεντιβίζιε και... ελπίζει στο «κυνήγι» της Φέγενορντ.

Η Άλκμααρ νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Ντεν Χάαγκ στην αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Ερεντιβίζιε και… ελπίζει στο «κυνήγι» της Φέγενορντ. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου η ΑΖ βρίσκεται στο -4 από την ομάδα του Ρότερνταμ και την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στο Γιουρόπα Λιγκ και όχι στα πλέι οφ.

Ο Ντος Σάντος στο 21′ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Μπέουγκελσνταϊκ ισοφάρισε στο 30′ για τους αδιάφορους βαθμολογικά γηπεδούχους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χένρικσεν στο 65′.

Στο άλλο ματς της Πέμπτης, Καμπούρ και Βίλεμ ήρθαν ισόπαλες με 1-1. Ο Μοντέιρο στο 24′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, οι οποίοι, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το «τρίποντο» ούτε για λίγα λεπτά.

Ο Πέτερς ισοφάρισε στο 27′ κι έτσι η Καμπούρ ελπίζει πλέον σε ένα θαύμα για την αποφυγή του υποβιβσμού, την ώρα που η Βίλεμ μπορεί να γλιτώσει τα πλέι άουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.