H ιστορία του Παναγία της Τήνου που βυθίζεται στον Πειραιά


Δρομολογήθηκε σε γραμμές της Ολλανδίας μέχρι το 1978 ενώ δυο φορές εκτέλεσε έκτακτα δρομολόγια για χάρη της εταιρείας του το 1967 και το 1971… Το 1978 τον Ιούλιο σταμάτησε τα δρομολόγια και έδεσε μέχρι τον Οκτώβριο όπου πουλήθηκε στη Ακτοπλοΐα Βεντουρη.
Ονομάστηκε αρχικά ΚΑΠΤΑΙΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και δρομολογήθηκε στη γνώριμη γραμμή του : Πειραιά Σύρο Τήνο Μύκονο. Το 1981 παίρνει και το γνωστό σε όλους μας όνομα του ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ και φυσικά συνεχίζει στη γραμμή του…στα μέσα της δεκαετίας του 80 επίσημα πλέον ανήκει στην VENTOURIS SEA LINES όπου το έχουν γνωρίσει και οι περισσότεροι ενώ το 1990 περνά για λίγο στα χέρια της Α.Κ.VENTOURIS (σημερινής C-LINK) και αμα τη επιστροφή του στη V.S.L. το βρίσκουν χαλεποί δυστυχώς καιροί…1994 και μετονομάζεται σε ΑΡΤΕΜΙΣ (αφού έχει έρθει πλέον το ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ 2) και λίγο αργότερα το 95 δένει κι αυτό λόγο της πτώχευσης της εταιρείας.
Το 1996 το αγοράζει με πλειστηριασμό η ΜΙΝΟΑΝ CRUISES και κάνει κρουαζιέρες ως ΑΡΤΕΜΙΣ μεταξύ Σαντορίνης και Ηρακλείου με προσέγγισης σε Ρέθυμνο και Αγ. Νικόλαο. Το 2001 εγκαταλείπει πλέον οριστικά την Ελλάδα και με το “όνομα” ΤΕΜΙS” παίρνει το δρόμο για την Alang.
με πληροφορίας από tinostoday


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.