Swamp Thing: Αυστηρά κατάλληλη μόνο για ενηλίκους η σειρά

Ο Gary Dauberman το είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να φτάσουν στα άκρα τα γεγονότα της σειράς.Ο Gary...

Ο Gary Dauberman το είπε ξεκάθαρα ότι θέλει να φτάσουν στα άκρα τα γεγονότα της σειράς.

Ο Gary Dauberman (“It”, “The Nun”), ένας από τους σεναριογράφους και τους εκτελεστικούς παραγωγούς της επερχόμενης live-action σειράς του DC Universe, “Swamp Thing”, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι να περιμένουμε να δούμε στη σειρά, όταν αυτή θα κάνει πρεμιέρα το 2019.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το SlashFilm, ο Dauberman μίλησε για τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας του με την πλατφόρμα DC Universe και πώς η εταιρεία τον ενθάρρυνε να τα κάνει όλα πιο σκοτεινά, χωρίς να αποφεύγει τη γραφική βία (μαζί με άλλα θέματα για ενηλίκους).

“Πάντα θέλαμε να κάνουμε το ‘Swamp Thing’ κατάλληλο αυστηρά μόνο για ενήλικες και να γίνουμε γραφικοί με τις βίαιες σκηνές”, είπε ο Dauberman στο SlashFilm, προσθέτοντας, “με θέματα για ενήλικους και να το κάνουμε όσο πιο τρομακτικό γίνεται. Επειδή το κάνουμε μέσω της υπηρεσίας streaming της DC, όπου μας ώθησαν, χωρίς να χρειαζόταν και πολύ, να το φτάσουμε όσο μπορούμε στα άκρα. Εμπνευστήκαμε από τον Alan Moore και τη δικιά του σειρά ‘Swamp Thing’, η οποία άφησε εποχή. Οι fans εκείνης της σειράς ξέρουν ότι τα πράγματα γίνονται τρομακτικά και ακραία κάποια στιγμή. Θέλουμε να παραμείνουμε στα ίδια standards που έθεσε ο Moore στα ‘80s.”

Ο Dauberman συνέχισε, λέγοντας ότι είναι πολύ περήφανος με τη δουλειά της Fractured FX για την κατασκευή της στολής του Swamp Thing. “Το ίδιο το Swamp Thing δείχνει φανταστικό”, εξήγησε ο Dauberman. “Θα φαίνεται απίστευτο και θα ξεπεράσει το ‘ένας άνθρωπος μέσα σε στολή’ που έχετε δει στην ταινία ή στην τηλεοπτική σειρά… [αλλά] υπάρχει ένα φυσικό κοστούμι”.

Όσον αφορά την γενική ιστορία της σειράς, ο Dauberman είπε ότι το “Swamp Thing” είναι μια “ιστορία προέλευσης του Swamp Thing και της μάχης του Alec Holland με αυτό που έχει γίνει ο ίδιος. Πολλά θα τα δούμε μέσα από την οπτική της Abby Arcane”.

Το DC Universe θα ξεκινήσει επίσημα στις 15 Σεπτεμβρίου, τη γνωστή και ως Batman Day. Ο Len Wiseman θα αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή και τη σκηνοθεσία του πιλοτικού επεισοδίου, ενώ θα δούμε την Crystal Reed στον ρόλο της Abby Arcane.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.