X018: Όλα τα νέα και τα trailer από το event της Microsoft

Νέα παιχνίδια, ημερομηνίες κυκλοφορίας και πολλά άλλα.H Microsoft ολοκλήρωσε με επιτυχία το...

Νέα παιχνίδια, ημερομηνίες κυκλοφορίας και πολλά άλλα.

H Microsoft ολοκλήρωσε με επιτυχία το διήμερο event της, X018, φέρνοντας νέες πληροφορίες για επερχόμενα παιχνίδια και DLC, μαζί με μια πληθώρα από πολλές άλλες ανακοινώσεις.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι μάθαμε.

Η Microsoft αποκτά δύο νέα στούντιο

Συμπληρώνοντας την ήδη μεγάλη λίστα από αποκτήματα της εταιρείας, η Microsoft ανακοίνωσε ότι φέρνει πλέον στην οικογένειά της τις Obsidian Entertainment και inXile Entertainment.

Και τα δύο στούντιο είναι πολύ γνωστά για τα RPG τους και θα βοηθήσουν την Microsoft να προχωρήσει ευκολότερα και γρηγορότερα στην επόμενη γενιά.

Το Crackdown 3 έχει ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο mode

Περιμέναμε αρκετό καιρό για την επόμενη προσθήκη στη σειρά Crackdown, αλλά επιτέλους έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Crackdown 3 και μια πρώτη ματιά στο ολοκαίνουργιο multiplayer mode, που θα επικεντρωθεί στην καταστροφή.

Βέβαια, είδαμε και περισσότερο Terry Crews. Όλοι τον αγαπούν, ακόμα και ο ίδιος. Μπορείτε να το δείτε και παρακάτω.

Το Game Pass μεγαλώνει ακόμα περισσότερο

Έχουμε ήδη δει πάνω από 100 παιχνίδια στο Xbox Game Pass, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία θα φέρει ακόμα 16 τίτλους μέσα στους επόμενους μήνες και στις αρχές του νέου χρόνου.

Ανάμεσά τους βρίσκονται στα PUBG, Ori and the Blind Forest και το επερχόμενο sequel του τίτλου, Ori and the Will of the Wisps.

Υποστήριξη πληκτρολογίου και mouse στο Fortnite

Αποκαλύφθηκε τo πρώτο μέρος των παιχνιδιών που θα υποστηρίζουν keyboard και mouse στο Xbox One, συμπεριλαμβανομένου και του Fortnite.

To Final Fantasy 13 είναι πλέον Backwards Compatible

H Microsoft, μαζί με την Square Enix, αποκάλυψε ότι η τριάδα των Final Fantasy 13 παιχνιδιών θα είναι backwards compatible την επόμενη εβδομάδα.

Μαζί με αυτό, ορισμένοι αγαπημένοι χαρακτήρες του Final Fantasy, θα είναι διαθέσιμοι τον επόμενο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του Cloud.

To “The Arena” Update του Sea Of Thieves επικεντρώνεται στο PvP

H Rare συνεχίζει να επεκτείνει την πειρατική της περιπέτεια με το νέο Sea of Thieves player-versus-player update, με όνομα Arena, όπου ομάδες από πειρατές μάχονται για το loot.

Το Just Cause τέσσερα φέρνει την καταιγίδα

Η τρελή open-world action σειρά της Avalanche, Just Cause, επιστρέφει τον Δεκέμβρη και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε ένα νέο cinematic, που δείχνει τους κινδύνους ενός επικίνδυνου καιρού.

Παράλληλα, είδαμε και λίγο ακόμα gameplay!

Το Forza Horizon έχει νέο expansion

To Forza Horizon 4 θα λάβει ένα νέο expansion, με όνομα Fortune Island, που θα περιλαμβάνει νέα συστήματα καιρού, όπως καταιγίδες με βροντές και το

βόρειο σέλας, μαζί με πολλά περισσότερα.

Νέα όπλα για το Devil May Cry 5

Ρίξαμε μια κλεφτή ματιά στα νέα Devil Breaker όπλα του Devil May Cry 5, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ένα πιρούνι και το Blaster του Mega Man.

Το Jump Force γίνεται Super Saiyan

To anime brawler, Jump Force, μας φέρνει μια πρώτη ματιά σε μερικούς νέους Super Saiyan χαρακτήρες και περισσότερο υλικό από τον Golden Frieza.

Ένας αρκούδος γεμάτος μέλι στο KH3

O Winnie the Pooh αποτελεί πλέον μέρος της ομάδας του Kingdom Hearts 3!


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.